31/8 - SKRILLEX ÄR MIN NYA BÄSTAVÄN <33333333


31/8 - som en chef

 
sitter här och hedrar min fina vän Frida Lindbom genom att lyssna på 1D. Ibland kan hon ha rätt, iallfall att dom är bra ibland, ungefär som nu. Frida flickvän (haha) är ute på krogen och super röven av sig och här sitter jag. Hoppas de finns tid till att ta tåget till henne under helgen 12-14 september. Längtar ihjälm mig nu, på riktigt. Jag är kär, på riktigt.

31/8 - Fredaaaag!

 
Sitter i min säng efter att ha haft en fyhelvetes dag i skolan,skypat tre gånger med mitt hjärta & käkat thaimat med mamma och pappa. La precis på, på skype med Frida & hon va precis lika fin som vanligt. Resten utav kvällen ska jag bara slappa och ta de riktigt lugnt. Är tokig för jag inte alls känner mig pigg, är snorig som en fitta och har inte tränat på hela jävla veckan.. Imorgon har vi teambuildning som jag inte tror är så bra att jag går på då jag kommer smitta alla andra med min förkylning. Återkommer med andra inlägg senare, antar jag. Hörreeees.

30/8 - skype med min fina

 
Sitter och camar med min fina tjej. Jag saknar henne helt otroligt mycket. Men de ska väl gå bra med skype också, antar jag. Just nu sitter hon och spelar gitarr och sjunger för mig, mmmmm hon är min drömtjej! 
Ingen träning blev de för mig idag då jag känner mig häning som fan. Så jag somnde i soffan när jag kom hem och så ringde Frida och väckte mig vid sex. 
P.S sa jag att min tjej är bäst? HON ÄR BÄST PÅ ALLT. PUSSSSSSSSS

28/8 - hellre ledsen med dig än lycklig med någon annan

 
Med ett ny inkommet sms från min kära där de stod "sitter precis nu och berättar om hur kär jag är i dig:)" sitter jag här med ett stort leende på läpparna. Oavsett vart du är i landet eller världen så kommer du alltid vara min nummer ett. Även fast det är jobbigt ibland och jag gråter som en liten jag vet inte vad så vet jag att du är lika kär i mig där nere som du va när du va här uppe. Låt oss bara hålla denna positiva inställning så kommer dom här 6 veckorna och tre dagarna gå fort, likaså med åren. För mig finns bara du. Det hoppas jag att du vet. Min alldels egna Frida Erica Vejdal. 
 
 

25/8 - GAMEDAY!

 
Jobbigt att säga hejdå igår. Kom en och en annan tår, men som tur är så ses vi ju igen. Om 7veckor. Jag är så himla kär!!!!!!!!!!!!! Helt crazzzyyyyy. Nu tagga match Täby - Steelers. Bild från matchen mot Tullinge, skön röv jag har....................... 

24/8 - Fredag!

 
Sitter just nu och äter leverpastejmacka (som jag förövrigt har i munnen på bilden!!!) Inväntar att klockan ska bli i tid så jag kan gå till bussen. Denna fredags kväll spenderar jag tillsammans med min heeeeeelt underbara flickvän, för absolut sista gången innan oktober. Nu finns de inte fler luckor innan måndag/söndag när hon flyttar.. Sad but true. Dagen idag började med att de va strömlöst mellan Järna och Östertälje, där med två timmar försent till skolan. Väl i skolan va de massa jättesnygga tjejpoliser. Vi har snackat med dom hela dagen, och jag har dessutom haft poliskläder på mig, kände mig grymt cool. Nu ska jag sluta babla. Förövrigt har jag träningsvärk och vi förlorade med 4-2 i onsdags. Hörs!

22/8 - trött som ett svin

 
De har gått tre dagar, tre jävla dagar utav tre jävla år. Jag är redan trött, helt slut, både i kropp och själ. Som sagt i Måndags började vi skolan, eftersom vi tar halv åtta tåget så går jag upp sex. Idag skulle vi vara i Östertäljehallen vid åtta för att köra fystester, så gick upp halv sex. Väl i hallen kommer de ingen lärare/tränare. Vid ungefär 9 kommer en och säger till att vi är på fel ställe allihoppa. Så vi gick bege oss tillbaka till skolan och gympasalen där. Klara med testerna där som va hopp,kondition,armar så skulle vi ta bussen till Södertälje IP för cooper. Trött som ett jävla svin kömpar man sig igenom det också, sedan lunch som jag förövrigt somna på. Sedan vidare på mattediagnos, där jag för övrigt är rätt stolt över mig själv, nog med att jag är ur kass på matte, men jag svarade nästan på allt. Hoppas bara på att de är rätt svar. Haha. 
Nu kom jag precis hem, ska käka något och sedan packa väskan. Ikväll väntas match, Tullinge - Steelers. 
På söndag kommer jag vara helt slut, de känner jag redan nu, veckan består utav;
Måndag - Fysträning
Tisdag - Inomhus träning
Onsdag - Fystester,Cooper, Match
Torsdag - 3tim vandring + fys i skolan, inomhusträning
Fredag - Skola, träffa Frida. 
Lördag - Träningsmatcher mot Uppsala & Täby. 
Söndag - Ledig. 
 
Jag klagar inte alls, men kommer vara helst slut. Och sedan upp för ny skolvecka då schemat börjar.... Nu ska jag käka något, ta och titt på TVn och ladda inför game. Go steelers Go! 

19/8 - Här sitter jag med ångesten i hela kroppen.

 
För exakt tre år sen, så satt jag här.. Samma ångest, samma oro, samma nervösitet. Denna dag för tre år sen skulle jag börja sjuan. Något jag verkligen inte ville, något alla andra längtade efter, alla utom jag. Skolavslutningen nu i nian fick vi läsa dom brev vi skrev till oss själva när vi träffade klassen för första gången (då vi alla gick i sexan), då jag nu i nian fick läsa den mening "jag vill inte börja, jag längtar inte alls. Är så jävla rädd för alla. Är inte alls trygg". Men kan ändå känna att jag som människa växte på tre år, från ett helvete till det bästa skolåret någonsin. Från att haft ångest över att ha Amelia i min klass till att hon blev min bästa kompis och den jag alltid umgicks med. Ja, tre år på högstadiet blir nu tre år på gymnasiet. Inge vek, inge svek. Tre år kvar sen står jag där med studentmössan. Let's do this! 
 
Grattis också mitt finaste hjärta på hennes 23-årsdag. Hoppas du hade en kanon dag. Love you!! 

15/8 - mest för mig själv, för att behålla mina posetiva tankar.

Inte alls långt kvar nu, inte alls. Det är 1 vecka & 5 dagar kvar tills min kärlek flyttar ner till Lund. LUND?!. Hennes lägenhet är tom, hennes bil är såld, hon har haft sin flyttningsfest, allt är klart. De är nästan bara den dagen som ska komma nu. Dagen då hon måste säga hejdå till mig, dagen då jag kommer gråta som ett litet barn, dagen då jag vet att de är sista gången på över en månad jag får krama om henne och se henne i verkligheten.. Dagen då jag för första gången kommer bli testat, testat på distansförhållande. 50 mil ifrån varandra, Lund - Gnesta, Gnesta - Lund. De börjar verkligen bli verkligt nu, hon ska verkligen flytta. 3,5 år i distans. 3,5 år att inte bo nära varandra. 3,5 år i att inte kunna komma till henne när jag verkligen behöver. Men också 3,5 år och Frida kommer börja prata skånska, 3,5 år och hon får bli de hon vill, 3,5 år och hon hinner bli 26, 3,5 och jag hinner bli 19 OCH ta studenten. Efter domhär 3,5 åren har vi båda hela livet framför oss, mitt har precis börjat och hennes fortsätter. 
 
Detta kommer bli bra, med posetiva tankar,glada miner, mobil/sms, Skype, facebook och telefon så kommer dehär bli bra. Det kommer bli bra. Motgångar kommer, men dom går oftast också. Detta kommer bli bra. Eller hur?  

14/8 - en vecka kvar till skolstart

 
Gick upp skapligt tidigt idag, även fast jag va sådär skit trött. Men kommer aldrig komma upp klockan sju eller när jag måste gå upp när skolan startar. Om en vecka börjar de, mina tre år på gymnasiet. Jag är lite nervös, men de är nog mest för att allt har blivit fel så jag inte vet vilken jävla skola jag ska gå på. Nyköping (där jag helst vill gå men inte kan eftersom jag lirar innebandy i Nykvarn) har skickat ut tillfälligt busskort, när jag ska va där den 27/8 osv. Medans Igelsta/Östertälje inte skickat ut ett skit till mig, men skickat till några andra i min klass.. Ja måste nog ringa och kolla läget. Mest hoppas jag ju att jag få gå i Nyköping men då blir de körigt med innebandyn i Nykvarn.. 
 
Jag har inte bloggat på ett ganska bra tag nu, någon vecka eller så. Egentligen har de inte hänt så mycket i mitt liv. Jag har bara försökt umgåts så mycket som möjligt med Frida, då de är 2 (inte ens de) vecko kvar tills hon flyttar till Lund. Så mycket tid har spenderats på henne under den senare delen av mitt sommarlov. Men de är väl förståligt eller? 
 
Är förövrigt jävligt taggad på denna innebandy säsong. Som jag skrev i ett annat inlägg så kommer dehär nog bli ett segerår för Steelers Dam. Tråkigt att vi är så himla få på träningarna för att dom flesta fortfarande har "semester". Som igår då vi skulle ha fys men vart för få, så vi fick köra med junisarna på deras inomhusträning och sedan lite fysträning. Idag är de våran egen tur att ha inomhus träning och jag hoppas att vi blir skapligt många både idag och på torsdag, eftersom de vankas första träningsmatchen på lördag. Telge - Steelers. 
Nu är jag taggad som satan och de enda jag vill är att allt ska börja, starta igång. Så vi får köra! Så alla helger är upptagna med matcher, cuper. Dagarna i veckan är upptagna med antingen träning eller plugg. Sommaren är slut nu, nu inväntas innebandysäsongen. Let's Go Steelers. 
 
Shit.. vad jag bablat på nu. Tack för den som läser all denna tråkiga text. Nu ska jag försöka få ihop en liten frukost utav de lilla som finns i kylskåpet. Vi hörs när vi hörs. /JanneleHermansson.

6/8 - bilder från lördagens Pride.


6/8- tagga fys!


3/8 - varför är de så?

 
Oftast på någon fest jag är på är de oftast en kille som kommer fram och små raggar. Då jag måste berätta & förklara för denhär killen att "men du, jag är gay." och efter att jag sagt den meningen så kan folk vilja ha samtal med mig i timmar om just detta. Ibland finns de människor som t.o.m försöker övertyga mig om att jag är straight eller att jag iallafall är bisexuell. FAST NEJ de är jag inte. Jag är gay, flata, lesbisk, homosexuell, tjejälskare! 
Senaste festen jag var på så va de en kille som sa "men nej du är inte gay, du har väl aldrig haft en flickvän? och du ser inte jätte gay ut." 
För de första; du har aldrig träffat mig i hela mitt/ditt liv, hur kan du veta att jag aldrig haft en brud? 
För de andra; måste man se ut som en "typical gay" för att få vara gay...? 
Tycker folk i samhället måste få mer kunskap om just detta, de är folk som har sååå lite koll. Som kan säga till mig att jag är ball & värsta förebilden för att jag är gay och kan stå för de? VARFÖR ska jag inte kunna stå för de? De är normalt och de är människor som dom (som säger så), som får "oss gay's" att verka "onormala" eller "ur normen". Jag är precis som vilken annan tjej som helst, förutom att jag gillar tjejer. & nej jag tänder inte på mina bästa kompisar för att jag är gay.

3/8 - FREDAG

 
 
En härlig bild på mig och Amelia ifrån midsommar! 
Jag vaknade nyss & nu sitter jag här och lyssar på musik. Idag ska jag vaea med hanna & ikväll kommer min syster och hennes familj på middag. 
I onsdags var vi på Grönalund. Blev en lyckad dag & när vi kom hem ca. halv ett. Drog jag till Elin för fest. 
Torsdags (igår) så gjorde jag ingenting, sov & på kvällen var de träning. Ja juste, nu har träningarna börjat. På måndag väntas fyspass.. känner mig redo. Ha ha. 
Imorgon åker jag upp till Stockholm & Pride. Får träffa mitt hjärta också som jag inte träffat sen tisdags (buhu). 
Hörs senare /JAnneleHermansson.

RSS 2.0