30/4 - VALBOOOORG

Shiiiet ligger i min säng, mitt rum som är soligt om ni undrar varför jag har brillorna på mig, de är inte så att jag hr på mid dom vart och nät som helst för dom är en mycke stor del av mitt miv nej nej.
Igår åkte karin hem, sedan på kvällen va jag ute med massa trevligt fooolk ich kom hem vid tolv ungefär.. inte de bästa med sömn denhär helgen, karin och jag kom hem vid tre i lördags och tolv igår och ör redan vaken haha.. Love life.
Idag äre spektakel hos amellis, chilla lite och dra till vallarna, äta rhodos stär våran valborg för, JAG. AMELIA OCH GRAPPARNA. världens bästa människor.
NU SKA JAG TAGGA VIDARE HÖRD SENARE /JANNELEHERMANSSON.


28/4 - besöööööööök.

Eftersom karin sitter brevid mig och skulle blogga så tänkte jag ta tillfället i akt att också dra ett inlägg, så här har ni mig.
Mötte upp Karin för typ eb timme sen och helgen lär inte bestå av så mycke bloggande då karin stannar tills måndag, och sen åker jag till amelia för att fira valboooorg.
Hörs när vi hörs /JanneleHermansson.


27/4 - FREDAG

Fredag idag, rätt chill ändå. Började med NP uppsats skrivning i engelska, gick som förväntat och avslutades med tårta för skol if laget, värt.
Efter skolan tog jag,hanna och cicci tåget upp till stockholm och heron city och kollade på "the lucky one". MM ZAC EFRON, riktig pudding.
Kom hem kvart över tio och nu ligger jag här, besviken och trött. Godnatt. Hörs senare /JanneleHermansson.


25/4 - TACATÁ

Ligger i sängen och lyssnar på musik och mest väntar på bättre tider eller något. Gabriel kom hit förut, mosters älskling!
Nu ska jag ligga kvar och döö, hörs senare /JanneleHermansson.


25/4 - så länge sen

Orkar inte vända på bilderna så det får bli era huvud som gör det istället, hehe. Ja, det var lite bilder från dagen, tar sjukt mycket nya bilder nu för tiden? haha. Skön dag i skolan iallafall, och jag kom nyss heem. OCH NU PRATAR JAG MED KARIN SÅ STÖR NÄR JAG BLOGGAR. Så nu tänker jag inte skriva mer. Hörs Senare /JanneleHermansson.

24/4 - godnatt

Ville bara dra ett snabbt godnatt inlägg. Ligger just nu i mitt rum och kollar på "wermland forever" och skickar massa fula bilder till Karin fram och tillbaka. hehe. Kuuult. Hörs Senare /JanneleHermansson.


24/4 - kalendern visar måndag, men vi lever lördagkväll


24/4 - bilder från dagen


24/4 - en dag i stockholm

Nyss hem kommen från en hel dag i huvudstaden. Vi skulle till kozmonova (stavning?) men tunnelbanan som vi skulle ta ersättes av bussar istället då vi inte skulle hinna till själva bion så vi fick en hel dag i stockholm, soligt och bra! Dessutom fick vi åka hem en timme tidigare, sköna första dagar i skolan denna vecka och det förstätter ännu bättre, slutar halv två imorgon!
bilder från dagen kommer lite senare!
Just nu sitter jag bara och väntar på att Amelia ska komma hem från södertälje igen så hon kan komma hit och lämna min laddare som jag glömde i hennes väska så jag kan ladda min älskade mobil. Annars sitter jag och lyssnar på lite musik som får mig rätt glad, tack för det!
Ikväll väntas det träning med bästa steelers. längtar lite. Hörs senare /JanneleHermansson.

23/4 -

Letar efter något att säga som kan ändra allt, något än det jag redan sagt.

23/4 - åkte hem med ett silver

Ja som jag berättade igår så rullade skolbussen till strängnäs 08:30 imorse. Första matchen lirade vi mot Lillhaga då vi spelade lika, 1-1. Sedan möter vi Friskolan (strängnäs?) och vinner med 12-1. Sen i sjävla finalen så var det mellan oss och Lillhaga igen. Då vi förlorade på straffar,  surt men ett Skol DM silver och även tårta på torsdag känns ju ok ändå!
Kom hem halv fem ungefär, jag har hunnit duschat och ätit. Jag är helt slut i benen så idag blir det inge springa för min del. Kör extra hårt på onsdag istället! Och som jag också sa i förra inläget så älskar jag Ulrik, han får mig såååååå glad <333333333333333333. Hörs senare /JanneleHermansson.

22/4 - saknar mitt långa hår

Tja skulle bara hälsa att mitt gamla hår (som nu ligger i sopptunnan) saknar att sitta fast på mitt huvud & att jag saknar att det sitter där. kolla så långt det är. dör att jag va så dum att klippa av det, men det behöves ju ifs.. ÅHÅ de är så långt. Nej nu ska jag ge datorn till min madre och sedan ska min Ulrika ringa mig lite. "What ever you are, always me and you". Hörs senare /JanneleHermansson. P.S JAG ÄR KÄR I ULRIK MUNTHER. PUSS PÅ HONOM.<333333333333333

22/4 - Make this party nice

Sitter fortfarande i mitt älskade nya rum. Men sedan sist så har jag både ätit och varit på affären, där det handlades tills imorgon då de är Skol If i Strängnäs. FORZA FREJA! haha.
På tisdag åker klassen till kozmonova eller vafan det heter, kul jävligt kul. Här idag ska jag iallafall sitta tills BB börjar senare om några timmar. Älskar mitt rum. Hörs senare /JanneleHermasson.

22/4 -

hihihihi sitter just nu i mitt nya rum, min pappa är så himla bra. Nytt rum (mycket mindre än mitt gamla, SKÖNT), ny målat, ny tappeterat, nytt golv, ny målat tak osv. Nu väntas bara att skaffa hyllor och ny tvbänk. JAG ÄR SÅ NÖJD.
Igår kväll drog jag och hanna till mossen och lira lite boll med mina grabbar. Vi spelade ju inte jätte mycket, men det är ju tanken som räknas så att säga. Sedan gick jag och hanna hem och skulle kolla å film då hanna somna så jag smög mig hemåt vid halv ett tiden.
Denna dag har mest gått åt att kolla på TVn och vänta på att pappa skulle bli klar så jag kunde bära in mina grejer i rummet. ihihihi. Bilder kommer i näst inlägg PGA att jag tar då kort med mobilen isstället. hörs senare /JanneleHermansson.

21/4 - SWAG

Sitter och väntar på att klockan ska bli en kvart till då jag ska börja röra mig mot stationen och möta upp Cecilia. Sedan ska vi spriiinnga hem så vi hinner till matchen. SM FINAAAL. Så idag lär vi kolla mycket på tv, de är skönt då de inte är så braa vääder.
Jag har hunnit med att städa rummet, byta sängkläder, dammsuga hela huset, plocckat undan lite, plockat i och ur diskmasiken osv.. Så nu har jag fan gjort mitt idag, det kan jag säga!! Nu ska jag borsta mina tänder och sedan snart då dra mig ner. Hörs kasnke ikväll. /JanneleHermansson.

20/4 - Nu har jag äntligen bytt kapitel

Här sitter jag en fredag och dööör, varför vet jag inte riktigt. Men har inget bättre för mig just ikväll.
Skolan idag var bra, rätt chill slut på veckan. Hade ynka en lektion och en skyhelvets lång lunchrast. Kom ändå hem vid halv 3 och sedan dess har jag handlat med mamma,ätit och legat i sängen. Drog en timmes långt samtal med Karin också, VÄRT. JÄVLIGT VÄRT.
Imorgon kommer Cecilia hit och vi ska ha såååå kuuul i lilla Gnesta.. Vad finns att göra? Inte ett piss. Hoppas det är fin väder, då kan vi steka vid stranden, typ. Nu ska jag dunka min otroligt braiga musik vidare i öronen. Hörs senare /JanneleHermansson.

19/4 - Ge mig sommar!!


19/4 -

Nytagen bild på mig, från typ... nyss? jaja, här sitter jag iallafall, nöjd efter dagens NP. Gick över förväntan (bara för att jag skriver att det gick så bra nu så kommer jag få ig. PEPPAR PEPPAR). Nej men dagen har varit bra, slutade skoldagen med att klippa sönder gamla t-shirtar, vart skit nöjd och sen gick de åt helvete. fucking shit.
Nu sitter jag här och typ väntar på att klockan ska bli sex så jag dra på träning! LYCKA.
NU SKA JAG GÖRA MIG EN ÄGGMACKA! utan att steka äggen! Appråpå det, jag bakade igår och enligt pappa vart det den godaste kladdiskakan jag gjort, och den var misslyckad från börjar till slut, DET LÖNAR SIG ATT VA KLANTIG.
Sen vill jag bara säga att det är två saker här på jorden jag älskar liiite mer än det andra, det ena är min bästa vän amelia (LOVELOVELOVE) och den andra är min IPHOOONE. Hörs Senare /JanneleHermansson.

18/4 - when you come back, I'll give you my middle finger.

Jag är trött på att vara den alla tror att dom kan köra med. Den som alltid finns här som jävla bomerang, hur långt du än kastar mig kommer jag alltid tillbaka. Jag är trött på att vara någon jag inte är. Jag är trött på att vara ledsen konstant och känna att när jag ler är det bara fejk. Det är slut på det, för du är inte värd mina tårar, inte längre.
Har sagt så många gånger att jag ska gå vidare,komma över det, glömma och leva livet. Men det är lättare sagt än gjort. Men nu är jag redo, redo att gå vidare, komma över, glömma och leva livet. Nu är det min tur.
Nu ska jag bara koncentera mig på mig själv, slutspurten i skolan, innebandyn och mina fina vänner. Det är allt som betyder något just nu. Ingen ska komma och förstöra detta för mig igen, igen. Jag är värd så mycket mer än att känna mig såhär otillräcklig och äcklig. Ingen, inte ens du, är värd mina tårar. All in, nu kör vi!

18/4 - Top of the world

Sitter vid mitt köksbord och funtar på om jag ska dra på mig springkläder och dra mig en runda, men tvekar pga vädret.. Men nu regnar det inte iallafall.
Skolan idag var bra, känns som att jag fick mycket gjort (eller).. Dagen avslutades iallafall med ett engelska pass där jag gjorde jag skulle (för en gångs skull). Nu har jag iallafall bestämt mig för att dra ut en sväng. Skriver mer när jag kommer in. Hörs senare /JanneleHermansson. 

18/4 - på bussen

Sitter just nu på bussen till skolan. Försov mig då de va otroligt svårt att somna igår kväll.. Jävligt trött på att sova själv är jag också.
Hörs när jag är hemma igen. Hörs senare /JanneleHermansson.


17/4 - minns du?

If you go, I go.
If you stay, I stay.
When you cry, I fight to put a smile on your face.
If you fall, we fall.


17/4 - Våga satsa, för att vinna.

Har många gånger frågat mig själv om det verkligen är det här jag ska hålla på med, om det är värt det och om jag tycker det är så kul som jag borde. Mina svar fick jag ikväll, det är dethär jag ska hålla på med, det är värt och jag tycker det är så underbart kul. Känner verkligen bara glädje nu, bara bara glädje.
Självklart tvekar man ibland,orkar inte träna eller har absolut ingen lust alls att träna. Men när man väl är där, så glömmer man allt annat, detta är mitt sätt att glömma det runt omkring, jag är bara där och mitt enda mål är att rädda den vita. Jag älskar det här, jag älskar att svettas,få ont i fingrar, vara lagkamrat, lukten av min hjälm, dra på mig mina knäskydd, träna tillsammans med mina fina lagkamrater. Jag älskar detta, det är så värt all tid det tar av min övriga fritid. Så jävla värt det.

17/4 -


17/4 - Born this way!

Sitter i soffan och kollar på OC, äter lite äggmackor också! Snart dra vidare till Nykvarn och BJ. Älskade Björkesta, tvillingsjäl och bästavän, tar alltid hand om en på bästa sätt när man är på botten.
Men tills klockan blir fem ska jag sitta här och chilllaa.
Skolan idag gick faktiskit fort. Amelia,Filippa och jag gjorde den godaste köttfärsåsen någonsin, helt klart. Gjorde klart mitt musikredovisning och på torsdag väntas det NP i engelska.. Blöö.
Om en eller två veckor får jag lägga in ljusa slingor i mitt hår, då det var en månad sen då. Nu har jag ingenting mer att säga Hörs senare /JanneleHermansson.

16/4 - Chillar med liveeet

Snön har smällt, solen har skinit, det har varit flera plus grader och jag bara älskar livet. Idag var det första dagen i skolan efter påsklovet, ändå rätt skön dag måste jag erkänna! Efter skolan tog jag bussen hem, kokade två ägg och sedan klädde på mig och gick ut och sprang lite i det fina vädret. Efter en ca. 40-50 min träffar jag på Sofie och Lotta, så tog en promenad tillsammans med dom. Otroligt skönt!
Dessutom när jag kommit hem efter två timmar med springa och gå så hade mamma lagat min favvorätt! Lax potatis och sås.. MMMM. Efter maten drog jag och mammsen och solade lite (NU ÄR JAG FETT BRUN WOHO) och nu sitter jag och kollar fotboll. Djurgårn - Malmö.
- Sometimes when you give up on people it's not because you don't care anymore, it's because you relize that they dont -

14/4 - snö?

Har hänt mycket sen jag bloggade sist. Har sovit hos amelia,varit i laxne i abbes sommarstuga,haft strömavbrott ca. 136272 gånger aa typ det.
Orkar inte gå in på något specifikt men kan säga att de behövdes att göra någit annat istället för att bara ligga hemma.. Idag är de lördag och eftersom jag gick och la mig klockan sex i går morse och vaknade 10, så är jag rätt trött.. Så får se vad som händer idag. Har dessutom kommit typ 1 dm snö? Fattar ingenting..
Hörs senare/JanneleHermansson.


10/4 - mitt nya motto

nu ska jag upp på benen igen, nu kör vi.


9/4 - svar på kommentar!

Fick en kommentar om vart jag ska spela i för klubb/lag nästa år och varför just det!

I veckan skrev jag på för att spela yttligare en säsong med Nykvarn Steelers. Skönt att redan nu veta att dom är "nöjda" med min första säsong i klubben och vill ha mig kvar. Varför jag vill spela där och varför jag ska det är för att jag vet inte riktigt vart jag annars ska spela, vet inte vad jag skulle gjort om dom inte ville ha mig där längre. Men anledning till att jag spelar där (från min egen sida) är att jag trivs sjukt bra i detta lag, alla är underbara och känner mig verkligen hemma med dom. Jag trivs med tränarna,spelarna,klubben och självklart hallen. Så jag är nöjd med min övergång och att jag skrivit på för yttligare en säsong med Steelers. Världens bästa steelers.
Visar lite bilder från säsingen som gått. Första bilden är lagbilden,andra är från lagfesten i fredags,trejde från när vi tog guld i första cupen vi lirade tillsammans och fjärde och sista är ifrån en fyspass i oxvreten på mig och melindabinda.



9/3 - why am i crying

vad gör man när man plötsligt inser att de är över? Att något man älskar högst och mest på hela jordklotet inte älskar en tillbaka längre? När vad man är gör påminner en om just den personen? Vad gör man när hela sitt liv plötsligt säger "Jannele, de är slut, de är över!" vad gör man då? Vad fan gör man då? Snälla berätta, för jag har fan ingen aning längre.


8/4 - livet är inte lätt

Ligger nu i sängen (igen) efter att ha sätt BBoch ätit lite glass och chokladpudding.
Imorgon är de sista dagen på en lång ledighet, sedan ska jag på påskskola (wtf? Vem kom på idéen ens?!), men bara tre dagar så jag ska nog klara mig.

Livet är fan inte lätt, men du ska bli min. Det har jag gett mig fan på. Hörs senare /JanneleHermansson.


8/4 - en sista kyss

Haha åh jag satt och kolla igenom mitt arkiv med bilder här på bloggen och hittade denna söta fjortis bild. Smutsig spegel, ful mössa osv. Men en sak jag älskar med bilden är mitt hååår. Mitt narturliga blonda långa hår, åh. Jaja, bjuder på den!
Som sagt så började inte denna dag speciellt bra heller, konstigt att man kan vakna med tårar i ögonen..? Men i sängen låg jag tills klockan slog över till 13:00 då jag bestämde mig för att gå upp. Dagen har inte bestått utav mycket, fotbollmatch där djurgården mötte sundsvall och vann. En tripp ner till solariumet med mamma och sedan har jag ätit en god middag. Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik, jag väntar mest på att klockan ska bli 21:00 så big brother kan börja. Nu ska jag sitta och dö lite till. Kul påsklov. Hörs senare /JanneleHermansson.

Varför njöt jag inte då? Jag hade det finaste i hela världen.


8/3 - söndag, fuck söndag.

Även fast de är påsklov så hatar jag denna söndag då jag insåg imorse att jag ska till skolan på tisdag, piss engelska.. Men får väl offra mig tre dagar av mitt liv till att gå dit då..
Denna dagen startade inte heller så jävla bra, men får väl se vart den leder. Cissi skulle kommit hit, men hon kommer imorgon istället.
Nu ska jag nog klä på mig och kliva upp ur sängen. Hörs senare /JanneleHermansson.

För mig, kommer det alltid vara du. bara du. älskling..


7/4 - kvällen är din

Ligger i sängen och lyssnar på lite musik. Musik som får mig att vilja bara gå ut och bara köra gärnet, fucka ur helt enkelt. Men som vanligt ligger jag bara här och dör. Varit en tung dag idag, trött och allmänt sliten. Skönt att en otrolig glädjespridare kommer hit imorgon, sätta lite leende på vardagen för ovanlighetens skull!
Nu ska jag (om jag orkar) gå fram till tv,n och trycka på den och kolla på "kvällen är din", glad påsk på er. Hörs senare /JanneleHermansson.


Så mycket saker jag har att berätta för dig.


7/3 - glad påsk eller nått.

Denna dag började inte alls bra, åt helvete med allt. Men life goes on, lika så med mitt liv. Idag är det påskafton, hatar påsken.
Gårkvällen vart väl lyckad, underbara steelers! Fick en kommentar av "azra" där hon skrev "du är så snygg" haha. Kanske gjorde min dag något gladare, men man tackar så mycket!!
Nu ska jag gå upp, kan ju inte liga och böla ner mig i sängen hela dagen, så får vi se vart dagen leder. Hörs senAre /JanneleHermansson.


6/4 - Innebandy och lagfest!

Idag är det långfreda och betyder ingen skola, skönt. Dagens planer är att först åka till Flän med Lotta och Sofie för att se Fläns första kval match.. Efter matchen måste Lotta kör fort hem så jag hinner fixa mig innan vendelas bil brummar till Nykvarn och Nyponvägen, där det vankas lagfest med temat påsk. Själv går kag all in på utklädningen och hoppas att resten gör detsamma!
Nu ska jag hoppa in i duschen, idag blir en låååång dag! (hahajahhahahahahaa) hörs senare /JanneleHermansson.


5/4 - Sista dagen innan looov!

Drar ett inlägg innan jag går till skolan, mest för att jag inte ska få några klagomål under dagens gång. SÅNT KAN FÖRSTÖRA ENS DAG. Haha. Idag är det torsdag vilket betyder att dagen börjar med Idrott och slutar med slöjd. SEDAN ÄR DET LOOOV. SUG AV MIG SÅ JÄVLA SKÖNT. Kom precis i rätt läge. DOCK ska jag gå i skolan på påsklovet iallafall, Fitta. Hörs senare /JanneleHermansson.
Det är så konstigt hur fort allt bara kan försvinna. precis som du gjorde ur mitt liv.

4/4 - godnatten

Stockholm vann med 5-4, men det var en gämn och rolig match. Dagen slutade bra, fick träffa och umgås med bra personer, precis som de ska va!
Nu har jag precis kollat på big brother och nu ska jag sova! GODNATTEN. Hörs senare /JanneleHermansson.


4/4 - GINGER DO HAVE SOULS

Jag har seriöst haft alla hårfärger man kan tänka sig. Blond,mörkbrunt,ljusbrunt,vinrött,knall rött,gult,ginger orange..? Hahaha. Just nu kör jag på ginger, riktig ginger den hör gången. Jag och Frida, hon och jag!! Nu kommer snart Lotta och Sofie och hämtar mig och bilen brunmar till Nykvarn och björkesta, älskade björkesta. Tvillingsjäl och bästavän. Hörs senare /Jannelehermansson.


4/4 - brukade vara ett bra datum.

Får klagomål hela tiden om att jag inte bloggar, sooorry cissi.
Men nu är jag här igen och har absolut inget att säga. Otroligt chill dag i skolan, då vi hade vikare hela dagen, så inte gjort så mycket alls men ett svenska prov fick jag allt till!
Snart är maten klar och senare ska jag åka till björkestahallen (tror jag) och kolla sörmland mot stockholm.
Annars har jag klippt mig idag, otroligt kort är det men de va rätt nödvändigt med mitt slitna hår. Hörs senare /JanneleHermansson.


3/4 - underbara tisdag

bilden ovanför är på mitt nya LÅNGA hår. Imorgon går det av, vill inte klippa det, vill ha kvar mitt långa friska hår.. Som dock inte är så friskt längre efter gårdagens alla kemikalier. Men bilden är iallafall en visning på min nya hårfärg. DOCK är inte bilden så rättvis då jag önskade att jag hade sådant hår, men tyvärr är mitt mer orange/gult.. syns fruktansvärt mycket i solen. Men en posetiv sak med håret är att vi har lagfest på fredag, med temat påsk, kan ju gå ALL IN på kyckling nu. SOOFT.
Har precis packat inför träning, och ååh vad jag längtar. Så underbart det ska bli. Älskade älskade björkestahallen. Min andra halva, tvillingsjäl.. Aa, något i den stilen. Snart brummar bilen till Nykvarn, och sa jag att det ska bli underbart?! Imorgon väntas ett fucking svenska prov (fml) och kolla på sörmlands träningsmatch. Och får inte glömma, tack för gästbloggningen cecilia. SCHYSST UTAV DIG.
Hörs Senare /JanneleHermansson.
Vi är inte dom två som i slutet får varandra. Håkan Hellström.

CISSI BLOGGAR!

Hej alla janneles fans,  har fått order om att uppdatera hennes blogg, dock tycker jag att hon är dålig på det! Hon är iaf i skolan just nu och jag har påsklov, ganska skönt att gå i Eskilstuna ibland. För övrig ligger jag i soffan och kollar på The girl with the dragon tatto, så likt orginalet som det bar går att bli!
Nu har ni sätt lite av mig iaf, här har ni en länk til min blogg: http://casplund.blogg.se/ enjoy it!
Kärlek C

2/4 - innebandy!

Sitter just nu i soffan och kollar på semifinal i innebandyn, Iksu - Djurgården. 3-1 till iksu på tabbar av djurgården..
Annat idag då, färgat håret så är nu mera orange/ljusbrun hårig. Bra start till blondt iallafall!
Nu ska jag kolla vidare på matchen. Hoppas du blir nöjd nu Cissssii.
Höra Senare /JanneleHermansson.


1/4 - söndags kväll

Ligger i sängen och lyssnar på håkan hellström,älskade håkan. Konstigt nog passar alla hans låtar in just i mitt liv.. Hmm. "om vill du ha mig, nu kan du få mig så lätt". För övrigt förlorade rockets finalen, men va värda att vinna, helt klart. Jag kom nyss hem från en härlig söndags kväll hos Lotta och Sofie. Bra med vänner när man har problem. Love. Nu ska jag somna in med håkan i öronen. Hörs Senare /JanneleHermansson.


1/4 - DIP DYE

Allltssåå vad jag bara vill blir blond igen och skaffa detta. HUR SNYGGT ÄR DET INTE DÅ?! Så nu ska jag satsa på att bli blond och sedan köra en dip dye ljus rosa i håret. Mumma! Kan dock ta ett tag att få mitt mörkbruna hår till blond, men det får ta den tid det tar. Och troligtvis kommer denna trend va "ute" när jag är blond igen, men det skiter jag i. För det är så jävla himla snyggt. GAAH.
Fastnade för övrigt på en film, så jag har inte duschat. Men ska duscha snart och sedan ska jag invänta matchen. Cissi skrev att hon började bli nervös nu och jag svarade "men det är ju bara en SM Final, inget att oroa sig för!!" hahaha lungande kompiis! Efter matchen ska jag gå promenad med Lottaas. Och ikväll är det BB final söndag. Hörs senare /JanneleHermansson.

1/4 - April April

Fick bli en gammal bild i detta inlägg.. Idag är det söndag (REEEDAN?!) och helgen gick alldeles för fort. Men ändå sitter jag och väntar på att klockan ska bli fyra så att SM finalen mellan Södertälje IBK och Malmö ska börja. Har köpt matchen för hela 29 kronor, så nu hoppas jag att Rockets vinner.. ?!
Igår städade vi mest hela förmiddagen och sen vart det både ishockey och fotboll. Då djurgården förlorade båda matcherna.. Woop. Nu ska jag hoppa in i duschen. Hörs senare /JanneleHermansson.

RSS 2.0