29/2 - Skottdagen!

Solen skiner, snön är borta och det är 10 plusgrader ute. VÅREN ÄR HÄR!
Just nu sitter jag faktiskt på toaletten haha.. Väntar på att Josefin ska komma hit, så tänkte jag att vi kunde gå ut och gå en runda i fina vädret.
Men innan hon kommer ska jag sätta mig ner och plugga lite SO, har världskrig prov imorgon och det är inte mycket jag kan. Dessutom så vill jag ju hinna umgås med josefin.. Hmm.. Får se hur det slutar helt enkelt.
Nu ska jag jag sätta mig med plugget.
Bästa låten just nu: Loreen - Euphoria.  Hörs senare /JanneleHermansson.
NOW I SEE YOUR TRUE COLORS, AND THATS WHY I LOVE YOU.

28/2 - Hemma efter träning!

Sitter här färdig duschad och ska snart göra en kopp te. Sedan ska jag sätta mig framför TVn som vanligt vid klockan tio, då det är BigBrother.
Måste säga att det var en annorlunda men sjukt rolig träning idag, då både jag och mitt lag vann, soft.
Nu ska jag göra en kopp te och sedan sova. Hörs Senare /JanneleHermansson.

27/2 - att man kan vara så bära varandra, men sedan på bara en dag så långt ifrån varandra.

Jag måste få skriva av mig, skiter it om ni läser eller ej.

Att vi var så nära, som kanel och gröt eller som choklad i godis påsen eller som bruna på sommarn, men nu några få ynka dagar efter är som kombin rosa och rött. Det är inte meningen att jag ska förvärra något,bli osams med någon osv.. Men just på den här saken så känner jag lite såhär:
- Vem var det som var på din student? Som följde ditt flak genom stan? Som hölt tal på din bjudning, inför hela din släkt samtidigt som jag grät? Vem var det som sa ordet "bästa vän"?
- Vem var det som kom på din nyårsmiddag? Som kom och njöt utav kvällen? Istället för att sitta hemma?
- Vem var det som stöttade dig när du skaffade kille? Som sa att DET kommer funka? Som var säker på att det skulle vara ni?
- Vem var det som du fick hjärtattack med i korsningen ca. en vecka efter du fått körkort? Då jag tutade och turade, och du samtidigt fick motorstopp ca. 5 gånger på en halv minut, och vi bara grät ich skrek av skratt?
-Vem var det som grät när personen såg hur bakdelen försvann längre och längre ifrån mig , men bara närmre och närmre växjö?
- Vem är "vem" om inte jag?

Du kommer aldrig bli av med mig, aldrig på heltid. Bara nu, och ett tag framöver, tills jag vant mig med att någon betyder lika mycket för dig som jag gör.
Men du ska veta att ingen betyder lika mycket som du. Har aldrig gjort, kommer aldrig att göra. Stitch <3 zhid, always have been, will always be.
Over and out. /JanneleHermansson.
-


27/2 - Bra Måndag!

Idag är de måndag vilket innebär att de inte är någon träning, då jag ska ta tillfället i akt att plugga (trot den som vill). Men jag har 3 prob den här veckan, varav 2 är om första och andra världskriget..
För övrigt vann SSK igår med 3-2 och jag och älskling hade en hel mysig kväll.
Nu ska jag sätta mig med min biologi bok och läsa lite genetik, roliga måndag! Hörs senare. /JanneleHermansson.


26/2 - Söndag!

Ligger just nu i sängen och degar. Väntar på att klockan ska bli runt ett då familjen åker till scaniarinken och kollar på jossans match. Efter det följer hon med hem och vi ska bara mysa hela kvällen, vilket jag tror är väldigt behövligt just nu.
Annars då, match igår mot Trosa. Vinst med 5-3 och de var vi världa. Nu har vi bevisat att vi är bättre och de kan ingen neka. Vinna på straffar är lottning, men vinna på fulltid är skicklighet. Stolt nykvarnare. Ännu ett steg närmare! Wooop.

Hörs senare /JanneleHermansson.


23/2 - Längtar tills sommarn!

Har precis beställt massa nya sommar kläder, som verkligen får en att längta nu alltså! Men läste i tidningen att våren kommer redan på fredag, HUR NICE?! Och solen har skint många dagar nu, så all snö är påväg bort. Så himla skönt. SNART SOMMARLOV.
Annars då, igår hade jag verkligen ingen lust att blogga, satt här och skulle skriva men kom snabbt på att jag inte hade något att skriva om, så jag sket i det. Men igår kväll åkte vi allafall hem till mormor och fira henne på hennes 67 årsdag!
Ikväll är det en efterlängtad innebandy träning, hoppas det kommer fler idag och att alla skador är borta och alla blivit friska. I helgen ska vi fan visa att det inte var någon engångs händelse och att vi kan spela bättre än vad vi gjorde i helgen!! SEGERN ÄR VÅR! Wooho. Sen vill jag bara tillägga att, jag är nöjd med mitt lag, så säg inget annat. Over and out /JanneleHermansson.

21/2 - Hemma hos Josefin

Sitter just nu hemma hos Josefin helt forever alone, eftersom josefin åkte vid sju i morse och jobbade.
Så här sitter jag och bara dör. Kollade nyss buss men går ingen förens 13:10, så kommer ju få sitta här ett ganska långt tag.
Igår följde jag med Josefin på hennes träning, som slutade 21:20 (?!!!!!!!!!!!) och jag kan ju också upplysa er om att vi var där vid tjugo i sju. Men då hade jag lite tid att umgås med hennes mormor, haha.
Idag har jag själv träning, wohoo. Den slutar lite tidigare, 19:45. Tidig träning idag, skööönt.
För övrigt så är bilden rätt gammal på Jossan, men tyckte den va himla söt :) Hörs senare /JanneleHermansson.

18/2 - FUCK IT

Känner mig lite såhär just nu faktiskt. Med det säger jag godnatt och hoppas att alla får ett bättre avlsut på denna lördag än vad jag själv fick. Imorgon ska jag kolla på älsklings ishockey match och träffa henne!
NU: sängen ♥
-' jag kommer ångra mig, men jag gör det som känns bäst just nu. fuck it '-

18/2 - MELODIFESTIVALEN

Sitter och kollar på melodifestivalen och alla låtar är verkligen dåliga, vilket är lite synd.
Idag har jag,jasmne och gabriel varit i badhuset och badat lite. Måste bara tillägga att det är helt sjukligt kallt i vattnet i Gnesta badhus, jesus.
Dessutom, skickar jag en tanke till Fia med familj ♥




18/2 - SÅ JÄVLA VIKTIG VINST!

Så jävla skön vinst, fyfan va vi är bra och nu är vi yttligare ett steg närmre!!! Alla var så jävla bra idag, speciellt Malin, som vi lånade in från flicklaget, går in bara dribblar alla och WOOOHHOO! Jag är så jävla lycklig att jag valde att spela med Nykvarn!
Känns som att det är ganska många som stör sig på att vi har en SPELANDE TRÄNARE i vårt lag, att folk tror att hon inte litar på sina egna spelare? Hon är ju liksom spelare från grunden, tills denna säsong då hon är både spelare och tränare..? haha, pinsamt ju.
Nej jag är stolt Nykvarnare och det kommer jag vara hela denna vecka och förhoppningsvis nästa vecka också, då vi får hoppas att vi vinner på hemma plan mot Trosa. /Jannele Glad fast irreterade på människor Hermansson.

18/2 - GAMEDAY

Sitter här och väntar på att jag ska bli upphämtad av Vendela, då vi ska åka till vagnhärad, där den viktigaste matchen på hela säsongen blir av, KROSSA STEELERS.
Nu ska jag slänga ihop en macka, så hörs vi senare. /JanneleHermansson.

17/2- Sportlov!!

ÄNTLIGEN sportlov! Detta var efterlängtat kan jag säga, det kommer precis i rätt läge också! Skönt!! 
Ikväll ska jag, eller nu ska jag, gå hem till min syster och sen ska vi gå och hämta Gabriel på dagis och sen ska jag på fredagsmys där, mysigt! Imorgon morgon ska jag till vagnhärad och kolla på när vi möter Trosa, viktigaste matchen på säsongen, en vinst är ett måste.
Nu ska jag gå till Jasmine, vi hörs imorgon eller senare /JanneleHermansson.

16/2 - I SKOLAN



Sitter i skolan med martin och har precis gjort klart våran tidning som heter "Bajsigt Värre". Så nu har jag inte ett dugg att göra, varken idag eller imorgon.
Igår kom min syster och Gabriel väldigt tidigt då fick ingen tid att blogga. Idag efter skolan kommer Josefin hit och sen ska vi träna. Hörs senare /JanneleHermansson.

12/2- Godnatt!!

Just nu ligger jag i sängen och kollar på House, alltså mobilbloggar jag, men eftersom att de av bågon konstig anledning inte går att publicera inläggen från blogg.se appen, så får jag gå in den vanliga vägen. Då jag inte kan lägga in någon bild, så synd för er!!!
Imorgon ska jag till tandläkarn och kolla så jag inte har några fula hål!
Nu ska jag kolla vidare! /JanneleHermansson

Det finaste en människa kan få


Eftersom det är den 14 februari, kärlekes dag, så ska jag vara lite extra romantisk och skriva ett inlägg till min underbaraste! Jag kan börja med att säga tack, tack för du började snacka, tack för du inte dömde mig, tack för att du lyssnade, tack för att du lyssnar,tack för att du älskar mig, tack för att jag får älska dig, tack för att du är du, tack för att du är min, tack för att du står ut med mig varje dag, tack för att du tror på oss, tack för att du är josefin dahlander, tack för att du är min alldeles egna flickvän.
Jag har bara dig att tacka för att vi är tillsammans, för att du är min & jag är din.
Jag är så himla lycklig med dig, detta år, har varit det bästa någonsin och jag hoppas att det fortsätter. Du har gjort mig till en starkare och självsäkrare människa, du har fått mig att inse att jag faktiskt är värd något, att jag är älskad och att du älskar mig oavsett vad jag gör för misstag.
Jag ångrar inte en sekund att jag träffade dig för första gången. Jag minns allt från den dagen, vad du hade på dig, första kyssen, det första du gnällde på, det första du sa, första natten tillsammans, första gången du tog min hand, ingeting är förglömt och inget kommer jag någonsin glömma.
För början trodde jag aldrig att vi var så lika som vi faktiskt är, det är nästan läskigt hur lika vi är.
Jag kan vara mig själv med dig, jag kan vara jag och jag hoppas du också kan vara dig själv, jag skäms aldrig över något när jag är i din närhet, för jag vet att du älskar mig i alla lägen och det är den bästa känslan av alla.
- Jag älskar dig Josefin, mest av allt på hela jorden. Jag kommer aldrig någonsin glömma dig mitt hjärta.
4 MARS 2011 ♥

14/2 - Alla ♥-dag!

Hejsan & GLAD ALLA ♥-DAG! Min dag har spenderats på ett bajsbruk i Hölömörkö, Hoppas dock att eran varit bättre! Nej men dagen började med att stiga upp vid kvart i sex och inte alls ha orken för det, men jag tar mig upp och får springa till bussen, sedan kommer nästa problem. Trött som satan men ändå kan jag inte sova?! Vad är problemet? Jo, en skrikande liten 13:åring sitter och pratar högt som in i helvete.
Ja, sen spenderades iallafall resten utav dagen på bajsbruket. Känner dock att gå i en spiraltrappa med hål i 55 meter ner i backen inte riktigt är min grej..
Slutet på den här dagen ska iallafall spenderas med bästa laget, så det får ett bra slut. Det är iallafall skönt. Nu ska jag försöka äta något, TACOPAJ, mumma. Hörs senare! /JanneleHermansson.

13/2 - Hos Josefin!

Har inte så mycket att säga, men just nu sitter jag iallafall hemma hos Josefin med henne och Fia.
Hela denna skolvecka ska vi ha någon slags tema vecka, vilket är vatten. Så imorgon ska vi till ett reningsverk av något slag. Kul.
Ha't bra så ses vi imorgon! /JanneleHermansson.

12/2 - jag måste krama,måste gosa måste ta av hennes tanga trosa!

Nu har jag setat här sedan klockan två kanske..? Jag måste hade slutat varit en sådan data nörd, eller inte. Sitter iallafall här och väntar på att Josefin ska sms och berätta hur hennes ishockey match gick, förävntar mig en vinst. Nej nu ska jag gå ner och kolla på ishockeyn med la familia. GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ INSTAGRAM; JANNELEHERMANSSON /JanneleHermansson.

12/2 - Nu börjas det igen!

Nu är jag igång igen! jag haft suget till att blogga väääldigt länge nu och nu har äntligen jag fått en helt OK design. Så nu är det bara att börja igen! DESSUTOM har jag tagit bort alla gamla inlägg (eftersom det är en gammal gammal blogg dehär). Då jag fick en många flaschbacks, haha.
Dessutom att Ulrika varit på mig att jag ska börja blogga igen, så nu när jag äntligen börjar igen så är bilden tillängad till henne. Den fick jag när hon stod på flaket (då hon tog studenten), full som fan va hon, kastade hon den till mig. bästa du.
Jag sitter här och lyssnar på Veronica Maggio, alla dessa sköna låtar från albumet " Satan I Gatan", bästa Maggio. För övrigt hade jag och Josefin ett halv år senast jag bloggade, nu har vi ett år. Oj så tiden går.. helt sjukt ju.
Ja, detta tråkiga inlägg var mitt första, hoppas ni väntar spänt på nästa. /JanneleHermansson.

RSS 2.0