30/6 - Hanna Augustsson

 
Skrev i något tidigare inlägg om mina absolut bästa vänner. Anledningen till att jag inte nämnde denna tjej är för att jag inte tolkar henne inte som min bästavän. Klart att hon är som en bästavän, bara det att.. hon är mer som en syster. En jag känt sen jag var 5-6 år och som jag alltid har kunnat springa över till om det skulle vara panik då hon bor ca. 50 meter ifrån mig. När jag väl kommer dit så knackar/plingar jag inte ens på, har inte ens tanken på att göra det. Utan jag kliver bara rakt in, precis som i mitt egna hem. För har jag ett andra hem, så är de där. 
 
Hanna är en av dom få som faktiskt är ärlig om exakt allt, Hanna är en av dom få jag alltid har kul med oavsett om vi sitter och kollar på en kotte. När någon frågar hur många syskon jag har säger jag inte bara "en syster och en bror" utan jag säger "två systrar och en bror". Du har varit en sån stor del utav mitt liv i så många år, enda sen då jag faktiskt visste vem jag var och vad jag hette. Vi har alltid varit som syskon, jag har alltid varit som en extra dotter hos dig och du har alltid varit det hemma hos mig, och jag hoppas av hela mitt hjärta att det alltid kommer vara så. 
 
Nu på senaste tiden/året har vi inte kunnat träffas lika mycket som förut (vilket var varje dag). Då vi gick på olika skolor i olika städer, spelade i två olika lag och var tillsammans med olika personer, vore konstigt annars kanske haha. Men de finns inte ens tanke på att vi ens skulle vara nära på att "glida ifrån varandra". Det kommer aldrig hända, aldrig. Behöver jag hjälp och vill ha ett ärligt svar, då går jag till dig. Du vet exakt allt om mig. Bara dessa kvällar då jag smsar och frågar om vi ska ta en promenad för att jag har något att berätta. 
 
Du betyder något otroligt mycket för mig och det kommer du alltid göra. 9-10 har vi tillbringat tillsammans, inte alltid tillsammans vid sidan men vad jag än gör så vet jag ju att du är med mig. Att du alltid stöttar mig i vad jag ska göra, spelar ingen roll i vad de är. Alltid finns du där. Det var trottsallt du som kom springandes den 28 mars iår. Då hela mitt liv gick i tiotusen tals bitar, trotts att det va den dagen, trotts att allt "dedär" hade hänt, fick du mig att le igen. 
 
Du har de där som inte många har. Det spelar ingenroll hur många jag kommer bli kompis med, du föralltid vara min number one sister. Finns ingen anledning till att säga något annat. Jag älskar dig över hela mitt hjärta och jag vill att du ska veta att jag alltid kommer stå vid din sida i ALLT. Du är det finaste på jorden, syster. Hanna Augustsson. 

30/6 - svar på kommentar!

 
 
HAHAHA ÄLSKAR BILDEN, ingen utav oss är beredd. Vi skulle filma, HAHAH.
 
Tack för ditt svar:) 
Kul att du ska till henne, men ta det lungt! Har sett hennes instagram och hon är väldigt snygg och hon ser ut som en player! 
Men om hon inte är det så tycker jag att hon är en bra tjej, vad tycker du om henne? Eller det kanske du inte vill skriva på bloggen, tack ändå och blogga mer, kramar:)
 
svar: Haha, frågan är bara då hur man ser ut som en player? Hmm.. Och ja, hon är snygg! Klart jag tycker om henne, som en vän. Kan inte tycka om henne mer än så då vi inte setts än, men kanske ändrar sig snabbt. Men skulle det inte göra de så har vi beslutat att vi alltid ska va vänner, så de känns skönt :)! Tack själv och jag bloggar så mycket jag kan. Kram!
 

30/6 - lördag & sol!

 
 
 
Riktigt dålig uppdatering, men har fått tillbaka min iphone så sitter inte vid datorn. Men eftersom blogg.se appen laggar satan, så skriver jag här nu. Dagarna som gått har jag; fått tillbaka min iphone, haft sista fyspasset innan sommaruppehållet, bokat biljetter till Västerås, varit med hanna och blivit klar med mitt rum. Ja ungefär de, så har inte gjort sådär jätte mycket. Nu kom mamma och pappa precis hem med en varsin mjukglass till mig och broder. 
 
 

27/6 - älskling

 
Bruden i mina drömmaar. MMHh GAH.
 
 

27/6-


27/6 - I know it's hard to remember, the people we used to be.

 
Ett år gammal bild! Sitter på toaletten just nu med datorn i knät. Gick och la mig runt halv tre imorse och vaknade nu? Idag väntas bara att vänta på iphonen och sedan kanske vara med någon senare jag vet inte. Vi får se vart dagen leder. Har iallfall fått mitt kort nu, simkortet alltså. Skönt. Nu ska jag förflytta mig in till min alldeles egna säng. Hörs senare /JanneleHermasson.

27/6 -

Den hemskaste stunden i livet var den när du gick, oh allt var förlorat. - Lars Winnerbäck.

27/6 - svar på kommentar!

Martina ville att jag skulle berätta lite om själv. Vet inte riktigt vad jag ska säga faktiskt, är inte så intressant. 
 
Men.. Jannele Hermansson heter jag. Kallas Herman eller Kanel, bestäm själv. Jag är 16 år gammal och bor i den lilla byhålan Gnesta ca. en timme från stockholm. På fritiden går jag i skolan, som jag dock gått ut nu. Grundskolan iallafall. Nu till hösten börjar Gymnasiet, Igelstaviken i Östertälje där jag ska gå Barn- Och Fritid. 
Men på fritiden umgås jag med mina vänner, tränar och går i skolan. Tränar innebandy gör jag i Nykvarns IF DAM. Målvakt osv. Vad mer kan jag berätta? Singel, lever öppet homo. Tycker de låter töntgt att skriva just "öppet homo", men antar att det är så haha. Som sagt, är singel. Så är du tjej, älskar sport, soliga strandpromenader och korsord så hör av dig. Nej men inte alls så men aa. Fuck kärlek. Hatar spindlar och andra småkryp, BLÖ. Älskar tjejer som bryr sig och vågar vara känsliga och visar sina känslor. Hatar hår, har fobi för hår, de är de värsta jag vet. På helgerna festar jag mest eller är med min absolut bästa kompis. Sensaste typ halvåret har jag haft sjukt många hårfärger, som; blond,vinrött,knallrött,ginger,brun,nästansvart. aa typ dom. Jag är trött när jag skriver dethär. Jag har varit riktigt kär en gång. Jag har varit riktigt olyckligt kär en gång. Jag tycker skånska är den sexigaste dialekten, så snackar jag med en brud som kommer från skåne så blir hon gensat 100000 gånger sexigare tack vare dialekten. Jag bor brevid en bondgård. Ja det var lite om mig. Sa ju att jag inte var så intressant. 

26/6 - MIN IPHONE

 
Åh jag är såhääääääär glad just nu. Imorgon kommer min älskling hem igen. När den kommer ska jag vara alldeles försiktig med den, som om det vore ny. Jag ska aldrig släppa den ur min syn, ta vara på den och ge den all kärlek den behöver. Mitt liv, min andra halva, min ögonsten och livskärlek!!! DU KOMMER HEEEEM. Mammas älskling. 
Överdriver inte en sekund, så jävla skönt att jag hittade honom och Iphonen låg kvar, så imorgon kommer jag vara fullbordad igen. Beroooende, javisst! 
 
Just nu sitter jag här och dricker te, lyssnar på maggio och längtar tills imorgon (överdriver inte alls). Nu ska jag drömma vidare om den, hoppas du mår bra älskling. Hörs senare /JanneleHermansson.
 
 

26/6 - Tisdag osv

 
Fick bli en gammal bild på mig och Amelia. 
Igår runt halv åtta kom Amelia till mig, sedan kom Tim & Leo. Vi hängde i G-town tills dom åkte hem. Sedaan gick Amelia och jag till statoil (standard nu för tiden) och köpte go saker och sen hem till mig för att hänga på chattroulette.. haha vårat liv asså.
 
Idag åkte amelia hem halv ett och sedan dess har jag jagat min telefon, ring polisen osv. Vi får se vart detta leder, om jag får tillbaka den eller får dras med en bajsmobil resten av mitt liv. ÅHÅ min iphone :(!! 
Ikväll är det innebandyträning som gäller, + lite zumba på de. Senaste jag dansade Zumba var i vintras med hanna och josefin, såg nog mycket roligt ut. Får se hur detta går, speciellt med laget haha.. Nu ska jag väl försöka överleva lite fler timmar/dagar utan mobil, vi får se hur det  går. HÅLLER TUMMARNA PÅ ATT MITT KORT KOMMER IMORGON IALLAFALL. SÅ JAG FÅR NÅGON MOBIL IALLAFALL. Hörs Senare/JanneleHermansson.

25/6 - Veronica Maggio

 
Veronica Maggio, hur man än mår, hur man än känner så kan man alltid lyssna på veronica. Hela mitt förra år bestod bara av veronica känns det som. Nu sitter jag här i min ensam het och lyssnar på hennes gamla album "satan i gatan". Klassikerna som; jag kommer, sju sorger,snälla bli min,inga kläder, osv. River upp rätt många minnen dock, men det är sånt som tillhör. Så nu har jag fyra favoriter i musikvärlden. Kent,Veronica,Håkan Hellström och Lars Winnerbäck. Love,love,love. 
 
"Jag kan inte prata med dig när du tittar bort, snälla ge mig två sekunder innan du ger upp, kan vi inte vara nära bara en minut. Är det nu, nu som det tar slut? Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå, åh jag vill hinna säga allting innan jag ska gå. Älskling, vänta får jag bara sitta brevid dig? Det var han som som ville kyssa mig. Snälla bli min igen. "

25/6 - Måndags chill

 
Här sitter jag, vaknade för tre timmar sen. Chillar med min piercing som är åt fel håll,försöker vara snygg men kommer snabbt på att det är bäst att hålla för ansiktet, så ni har att välja på. Se mitt ansikte eller inte så att säga. 
Känner mig inte jätte fräsh och skulle hemskt gärna vilja hoppa in i duschen, men som jag sagt förut kan jag inte när jag är ensam hemma. Så får göra't när någon filur kommer hem istället. 
 
Fan det är helt stört hur handikappad man känner sig utan sin jävla Iphone. Min andra halva är liksom borta.. Men har en skön känsla om att den är hemma snart igen, får hoppas iallafall. Vi får se. Annars kommer jag DÖ, bokstavligt DÖ. Nu ska jag ruttna ännu mer och hoppas på att någon jävel kommer hem snart. Hörs senare /JanneleHermansson. 

25/6 - det absolut bästa

nu såhär i efterhand märker man absolut vilka som är äkta vänner och vilka som inte är det. det har ungefär gått tre månader sen jag hade miljoner,biljoner av vänner. som skrev, smsade och till och med ringde mig. men när ni märkte att inget blir bättre, varken era ord eller min verklighet så la ni av. det är då, om äkta är kvar. jag har många vänner, det förnekar jag inte. men bara två absolut bästa vänner. mina hjältar. mina idoler och förebilder. jag älskar er något otroligt mycket att det nästan är läskigt att tänka tanken på att vara utan er.
med er båda har våra motgångar gjort att vi blivit mognare och starkare tillsammans. att vi har varit så pass osams som jag varit med er båda har gjort oss till dom vi är idag. jag är otroligt tacksam för att ni alltid ställer upp. för det gör ni verkligen. jag vet inte vad jag hade gjort utan er, vart jag hade varit eller sagt idag. ni är min andra halva och det kommer ni alltid vara min hjärtan. amelia & ulrika. hellre två riktiga än miljoner falska.

24/6 - svar på kommentar

"hej! gillar din blogg skit mycket! jag undrar om du och Sandra är tillsammans och var hon kommer ifrån för stad och dem vart ska du gå i gymnasium? Vilket program? :) kram"
 
svar: Först och främst vill jag säga tack! nej Sandra och jag är inte tillsammans, absolut inte. Visst att vi snackar himla himla mycket, men bli ett par är något som ligger i framtiden om man säger så. Sandra bor ungefär i Västerås. Så det tar ungefär 2 timmar med tåg från mig till henne..
Jag ska gå Barn- och Fritid på Igelstaviken i Östertälje. :) KRAM!
 
- Ja, jag vet att man kan svara direkt nu för tiden men det gör jag inte om det inte är någon med blogg som kommenterat. Är det en anonym så tar jag det öppet! :) -

24/6 - Otroligt bra helg!

 
Helgen började super bra. Åkte hem till Amelia och var där tills lördag morgon. Sedan träffade jag Ullis som var hemma över helgen och som hade med sig två kompisar. Så där sov jag inatt. Mysigt och bra! ;)
 
DOCK; Igår var jag och Ullis ute och gick då vi mötte på en raggarbil som vi frågade om vi fick skjuss av. Han körde oss hem till Ulrika, men sedan glömde jag min mobil i hans bil. 
Det var en kille som heter Johan, född 1990, en blåraggarbil och bor i Nyköping.. Någon som har ens en liiiiten koll på vem han kan vara så hör gärna av er.. Skulle va toppen. 
 
Nu ska jag sörja vidare, försöka få tag på Hanna och sedan ska jag äta lite. Hörs senare /JanneleHermansson. 

21/6 - tjillar med ameliaaa.

Ligger i sängen med amelia. Runt 3 ringde amelia och ville åka på upptäktsfärd. Så vi tog tåget till stockholm runt fyra, jag amelia tim och leo. Tjilla som fan. Kom hem runt nio,halv tio och sen gick jag och amelia till statoil fram oh tillbaka.
Nu halvsover amelia här brevid. Så jag säger väl godnatten då. Hörs senare /JanneleHermansson.


19/6 - ENDA MANNEN I MITT LIV! <3<3<3


19/6 - tråkigaste starten på sommarlovet.

Har verkligen haft de tråkigaste starten på sommarlovet. Har legat hemma hela veckan.. men imorgon blir det ändring på det för då ska jg träffa hanna efter hon jobbat. BRAA BROs.

Hade som sagt min första innebandypass på en månad idag, gick oväntat bra men könns som att man tappat lite. Fick en tankeställare lite ;" vänta nu.. Hur gör man?" haha.
Träningen avslutades med lite fys, lite sådär för ovanlighetea skull liksom ;)!

Jag började genast längta till torsdag, skulle långtat tills fredag men blev toradg nu. MAAAHA. Bästaaaaaa.

Hörs senare /JanneleHermansson.


svar på kommentar!

Hur kan du vara så stark? efter allt som har hänt?
Menar, du gick väl både miste om din bästavän och flickvän?

Ser sjukt mycket upp till dig,du är klart en förebild. Sköt om dig!

svar: alltså jag vet inte hur jag ska kunna svara på denna frågan. Men kan väl säga så att man lärde sig hur man skulle hantera allt. Alltså, hur man skulle tänka,göra och säga. Det har ändå gått nu snart tre månader sen jag (precis som du säger) gick miste om min absolut bästavän och flickvän. Men tiden läker alla sår och om jag inte ska kunna gå vidare nu såhär tre månader efter, när ska jag då göra det?

Man fick lära sig att acceptera att det inte är hon och jag längre. Att det liksom var över där. Det har jag gjort nu, har dessutom insett att jag är värd att bli behandlad bättre. Därför är jag väl så pass stark efter allt som har hänt. Dessutom finns det andra som gör mig glad och tar hand om mig när jag behöver det!

Sen vill jag säga tack, tack så himla mycket. Desamma Kram!



19/6 - tisdag!

Slutade med att jag och sandra låg och prata i telefon till 5- halv 6 imorse. Kändes inte jätte bra när jag hördenär min pappa och bror gick upp till jobbet i mose.. Då bestömde jag mig för att sova.. Gick inte alls.. Somma runt sju kanske oxh vaknadr vid halv två.

Just nu sitter jag på altanen och kälar frukoost i solenn, bästa med sommarlov! Ikväll äre träning, innomhus. Undrar hur länge sen de va jag hade mina innebandy kläder på.. Maj? Nästan exakt en månad haha..

- Du vill att vi ska vara vänner, ändå ringer du mitt i natten och är uppkäftig. Växa upp kanske? Die maddaaaafakkkaaaaa diiiiieeee. -

Hörs senare /JanneleHermansson.


19/6 - Don't wake me up.

Ligger här i min säng oh lyssnar på musik oh smsar med sandra (kärlek till henne som också är vaken!!!)
Kan verkligen inte sova, är inte alls trött. Så cred till sandra som håller sig vaken också, bästa.

Dagen har lett till att jag städat mitt rum oh fått en ny tv.FÅR BLI EN BILD PÅ SANDRA BARA FÖR ATT HENNES LEENDE ÄR UNDERBART!!!! Höra senare/JanneleHermansson.


18/6 - FÅNGA DAGEN

Hela förra sommaren fick jag höra att jag måste "fånga dagen" och de gjorde man genom att gå upp före 10. Känns inte som att de är något jag kör på iår.. Vaknade nyss och klockan är sisådär halv tre? Hur kan man ens sova så länge? Somnade vi halv ett igår liksom?

Idag vet jag inte vad jag ska göra, vi får se vart dagen leder. Hörs senare /JanneleHermansson.


16/6 - regnig lördag!

Blev en lyckad, mycket lyckad kväll/natt igår. Kom precis hem med Amelia och Sofia, helt slutkörda kan man väl säga. Men trevligt var de och kul hade vi. Som sagt, lyckad kväll.

Halv tre åker jag med amelia till nyköping, sover där oh imorgon väntar spinning. Hörs senare /JanneleHermansson


15/6 - första dan på sommarlovet!

Kul att man ville sova länge idag, nä då vaknar man 9.. Love life.
Funderar på om jag ska ta bussen till nyköping oh amelia eller om jag ska ligga här.. Hmm svårt val.

Ikväll väntas en hel kväll/natt på långsjön med alla frejaskolans 9:or. Bra avslutning på grundskolan och bra början på sommarlovet, VI KÖÖÖÖR. Untz.

Jag känner dig mer än vad någon annan gör, mer än vad du känner dig själv.
Hörs sensre /JanneleHermansson.


14/6 - GRUNDSKOLAN SLUUUT!!

Gah 10 år i plugget, nu förtjänar jag detta sommarlov som FAN. Blev inga tårar i kyrkan, eller klassrummet, skönt som fan. Höjde mig med 15p och fick smärgåstårta, CHILLAR MED LIVET.

SOMMARLOV FUCKERS!


13/6 - BAL CHECK

LITE BILDER, FLER KOMMER IMORGON. GODNATT.


12/6 - bal osv

Ligger i sängen och väntar på att syster ska komma, hör ska de fixas och trixas till balen ikväll. Vädret är på vår sida oxå, åska + regn. Gud älskar mig!
Bilder från kvällen kommer nog imorgon. Hörs senare /JanneleHermansson.


11/6 - vattenkrig osv

Sjukt chill dag i skolan. Lite film, lite fotboll lite vattenkrig.
Alla 9:or bestämde sent igår kväll för att köra på vattenkrig sådär 4 dar kvar till sommarlov. De började bra tills skolan stod i blöt och lärarna kukblockade genom att lösa toaletterna..

Sjukt var de oxå när våran so lärare stod och sa "tack för drssa tre år, lycka till i framtiden, i verkligalivet". Oh god, ska bara börja gymnasiet.... Inte börja jobba. What to do, what to do.

Imorgon skola till kl12 oh sen TAGGA BAAAAAAL. Wooop. Nu:GLASS! Hörs senare /JanneleHermansson.


10/6 - jag älskar denna känslan

Sjukt länge sen jag bloggade från datorn känner jag, men här sitter jag, vid min dator. KANSKE KAN KOMMA LITE FEL STAVNINGAR, men jag skyller på lösnaglarna!
Idag hade jag ju som sagt spinning, oh god. Blir glad om ens kommer upp ur sängen imorgon, låren lär ha tagit en del haha.. Varmt,blött och svettigt var det men också jävligt kul! Ser mycket fram emot nästa pass!
Livet är bra, ibland över tänker man bara så där jävligt som man inte borde. Sånt man gör liksom. Jaja, jag lever ju fortfarande så varför klaga? Nu ska jag klistra dit min nagel som lostnade och sedan hoppa i säng!
PS SÅG BB AMANDUS IDAG OMG OMG OMG. HAN TYP HANDLA PÅ ICA SHIIIIIT AS COOOOLT. fast nä lol joke. Eller lol Jocke som amelia skulle sagt. Hörs senare /JanneleHermansson.

10/6 - taggar lite spinning!

Ska snart åka till Nykvarn för spinning med laget, sedan sk hag dra en 20 minutre i solarium oh invänta skola imorgon. 4 dar till sommarlov! VI KÖÖÖÖR


10/6 -

Har skrivit ner så sjukt mycket grejor i mitt "skriva ner allt jag känner" - block. Sidorna är fulla, uppefrån och ner. Med både bra och dåliga saker. Känslan när man kan gå tillbaka och läsa hur man kände för en månad sen och inse att det går framåt, sakta men säkert. Den är underbar! Ett tips bara; bli aldrig sådär riktigt förälskad i någon, för när du minst anar de lämnar den dig för något den tycker är bättre.


9/6 - saturday night!

Igår blev en lång dag och jag kan bara säga grattis till bror och säga att jag är stolt!

Idag har jag,mamma och pappa varit i stockholm och inhandlat in de sista till balen! Skööönt. Hörs senare /JanneleHermansson.


7/6 - JAG LEVER!!!

Jag lever!!! JAG ÄR VID LIV. Försäsongen är igång och första fyspasset avklarat. JORA SATTE.. Levererar det gör man juuue. Men gaaah va jag kommer ha träningvärk i låååren imorgoooon.

Imorgon blir det gå upp skapligt och fixa det sista innan vi åker till bror och kollar hans utspringning!
För han ska ta studenten, för han ska ta studenten, för han ska ta studenenten.. Tja jag är avis. JAG HAR BARA TRE ÅR KVAR, TRE ÅR KVAR, TRE ÅR KVAR. Såjjja.

Hörs senare /JanneleHermansson.


7/6 - SANDRA LEVERERAR PÅ TOANZ


7/6 - I'm to cool for school

Just i detta nu sitter jag på toaletten och drar en såkallad "lyckobajs", som anna skulle sagt. Lyckan är till att jag kommer ta mig igenom fysen som väntar på mig ikväll, men det är bara köra så gott man kan, men uppvärmd för det, de är jag verkligen inte! Men kommer man någonsin va det liksom? Dessutom är det ju spinning på söndag också, oh god.

Idag gjorde vi ingenting i skolan så jag drog hem vid lunch (därmed "to cool for school"), jag har hunnit bakat två kladdkakor, funnit mina skor till brors student imorgon, cyklat, ätit pannpizza med hanna. Ja en hel del.

Sandra ringde nyss och berätta att hon va bajsnödig. SAMMANTRÄFFANDE. Vi avslutade samtalet med;
- lycka till och ha en skön stund!
- Tack bääbis, desamma!
Rätt bra info, nä. Men roooligt tyckte ni jappppp.

Efter träningen ska tydligen pappa och hag baxa little björkar (gangsters, fuck aina osv).
Bilden visar förövrogt hur taggad jag är tills ikvällll. Fullt ös medvetslööös. Hörs senare /JanneleHermansson.


6/6 - gick till skolan med nya ryggsäck men låsades som att det va min rymdräkt!

Lediig idag, hur skönt? Sov till elva ungefär sen så åkte jag direkt ner till solariumet och drog en 20 minutare, hets solning då de är 6 dar kvar till bal..
Annars har jag inte gjort någoning idag, chillat. Tror jag ska dra mig ut på en runda snart, ladda inför säsongens första fys imorgon. Oh god, känner mig inte redo.. MEN VI KÖR.

Fredag ledig, bror tar studenten!
6 dar till balen
8 till sommarlov
877 tills jag fyller arton. TAGGAD PÅ LIVET. Haha... SYNS DET? Hörs senare /JanneleHermansson.


5/6 -

Känslan när man är på grymt dåligt humör och hn ringer upp en och aäger med sin gulliga glada röst "HEJ BÄÄÄBIS! Varför är du på så dåååligt humööör?:(", då man inte kan bli annat än glad igen. Bästa!


3/5 - Grattis världens bästa mamma!

Jag älskar dig!


3/5 -

Rätt lyckad gnestadag igår, förutom vädret. Kom iallafall hem med två fina vänner Amelia och Tim.

Idag ska jag tjilla galet hela dagen, tare lugnt bara. Hörs senare /JanneleHermansson.


RSS 2.0