30/7 - inte långt kvar nu...

Kom nyss in,tillbaka, till Frida. Vi drog en donken innan hon skulle iväg och jobba. Nu ligger jag här och försöker besluta vilken buss jag ska ta hem, då jag åker hem till Gnesta idag. Igår fixade vi mycket med hennes bil, då hon skulle sälja den. Efter hon sålt den åkte vi till Fridas kompis som fyllde år. Sedan middag på O'learys, mums. Sen gick vi till fridas syster på filmkväll! Det börjar närma sig flytten nu, då de står flyttkartonger i hennes lägenhet. En månad kvar.. Bajs Umeå. Hörs senare /JanneleHermansson.


27/7 - innebandy

Ligger och kollar på massa sidor om innebandy. Motståndarnas hemsidor/bloggar, Södermanlands hemsida osv. Jag är riktigt taggad på innebandy & de bästa är att säsongen börjar på tisdag! (!!!!!). Där emot ångrar jag som tusan att jag fuskat som fan på sommarfysen och känner ångesten när jag tänker själv på hur jävla efter jag kommer ligga i augusti. Jag är taggad som gatan på denna säsong. Min anda säsong i Steelers. Vi har många nyförvärv + många spelare kvar, dessutom by rutinerad tränare. Känns som ett seger år för Steelers Dam. LET'S GO STEELERS.


27/7 -

Vaknade precis upp, helt ensam. Mamma ville att jag skulle blogga lite så då ställer jag ju upp gör henne. Jag kom hit i söndags, sedan dess har jag/vi.. jadu, ingenting alls typ. Jag hat njutit utav sommarlovet och Frida har jobbat hela veckan. Idag är de fredag vilket innebär helg för Frida, ikväll ska vi till hennes syster tror jag & imorgon väntas de innebandy med Ullis och sedan grilla osv på kvällen. Nu ska jag diska och sedan äta lite frulle. OCH Ville bara berätta att jag fick höra igår hur vuxen jag har blivit. Diskar,städar,bäddar sängen, går ut mef sopporna. Man blir som man umgås. ;) hörs senare /JanneleHermansson.


22/7 -

 
Hejsan Hoppsan! Just nu sitter jag i min soffa, helt död. Blev inte många timmars sömn inatt, men är det sommarlov så är det ju! What to do, what to do! Ska snart göra mig liiiite fräshare och sedan ta bussen till Nyköping för att hämta min laddare. Sen vet jag inte om jag stannar kvar, eller åker hem. Det får vi se! 
 
Just nu sitter jag iallafall i soffan och kollar på dokumentär om Utoya, då det va ett år sen idag. Nu ska jag dö lite till. Hörs senare /JanneleHermansson.

21/7 - Lördag!

Just nu sitter jag på Fridas toalett, ska snart hoppa in i duschen. Jag kom hit i torsdags kväll, men åker hem idag.. Jag ska precis börja fixa mig, för att sedan gå hem till Amelia. Halv sex tar vi bussen hem och senare ikväll vidare till Enhörna för fest. Nu ska jag torka mig och hoppa in i duschen. Hörs senare /JanneleHermansson.


19/7 - svar på en fråga!

Jag fick en fråga på facebook vem det är som kommenterar min blogg i namnet "din egna lilla stalker" & varför den gör det. Jo det började samma år som jag startade denna blogg. Kanske 2 år sen? (har ju jaft uppehåll osv efter det). Från början var det bara någon anonym som kommenterade, varje inlägg. Inget dumt, utan bara kommenterade. Hade ingen aning om vem denna person var, men de va alltid samma person, vilket jag visste utav ip-adressen. Efter några månaders kommenterande fick jag ett meddelande på facebook och en vänförfrågan. 
 
En vänförfrågan av någon jag aldrig sett förut i hela mitt liv och då meddleande från samma person. Minns inte helt ärligt exakt vad det stod i meddelandet, men de va något i stil med "hej, de är jag som kommenterar din blogg hela tiden". Detta va alltså min nya läsare. Eftersom han kommenterade och alltid kollade min blogg tyckte nog både jag och han att han bör kallas stalker DOCK PÅ ETT BRA SÄTT. Så där med är han min stalker. 
 
Vi har inte snackat sådär jätte mycket nu senaste halv året, så skrev till han för någon vecka sen och frågade vad som hänt? varför jag inte får några upplyftande kommentarer längre.. haha. Och där med började han kommentera igen. Min alldeles egna lilla stalker, Rasmus Gustafsson. 

19/7 - på altanen!

 
Gammal bild från våren, under min ginger tid. Sitter just nu på altanen och är dö trött. Vaknade först vid 7 och sedan vid 9 då jag gick upp. Inte alls vanligt för att vara jag.. Så trött det är man ju. Snorig och hostig på det gör saken och livet mycket bättre. (där med fuck you bilden, OCH för att jag är så cool). 
 
Idag/ikväll åker jag tillbaka till Nyköping, dock lär jag inte stanna sådär jätte länge denhär gången. Det får vi se helt enkelt. Högst söndag, då äre fest hos en kompis. Nu tänkte jag antingen duscha och göra mig iordning eller sitta här liiiiite till.. Det får vi se. 
 
FICK EN KOMMENTAR; Där Kjell undrade vilken skola Amelia (min kompis) ska gå på. Hoppas jag får nämna detta i min blogg, men det tror jag. Amelia ska gå Tessin i Nyköping. ALLTSÅ kommer vi inte gå på samma skola och inte ens i samma stad, vilket suger.. Ja så nu vet du "kjell", där ska Amelia gå. Hörs senare /JanneleHermansson.

18/7 - Tillbaka igen!

 
Nu sitter jag här hemma i min egna säng, helt själv. Måste påpeka att jag tyckte min säng va rätt mjuk förut, tills nu när jag sovit i den skönaste sängen någonsin i typ en vecka. Det är hänt mycket sen jag verkligen bloggade, alldeles för mycket för att ens ta upp allt. Bilderna får väl tala för sig själva helt enkelt. Men mer än hälften av tiden har jag varit i Nyköping iallafall. 
 
SEN VILL JAG BARA NÄMNA; att när du kommenterar min blogg vill jag inte ha någon elak kommentar. Då ryker den direkt, speciellt när du är anonym. Att sitta och kritisera någon annans utseende genom en anonym kommentar är fegt. Knappt värt att ens nämnas. Men du som kommenterade detta (du lär veta vem du är), stick ifrån min blogg. Du är inte värd att ens få vistas här. Pinsamma människa. 
 
Hörs senare /JanneleHermansson.
 
 

14/7 - hos Frida!

Jag ligger just nu i frida's soffa och inväntar henne, när hon nu kommer. Har varit borta väldigt läge från bloggen, men vad jag gjort kommer senare när jag inte sitter via mobilen! Just nu kommer jag iallafall på Beyoncé live konsert. Ska försöka somna också, så Frida kommer snart. Hihi. Livet leker och jag lever livet. Hoppas allt är bra med er. Hörs senare /JanneleHermansson. Finaste sover!


4/7 - Mot Västerås!

 
Slänger in en bild från balen lite sådär bara! 
Färdig packat och klar, sitter jag och inväntar klockan. Klockan elva går mitt tåg som tar mig till Stockholm C och sedan byta för att komma till Västerås. Eftersom jag är där i tre/fyra dar och sedan bara drar vidare till Nyköping så vet jag inte när nästa inlägg kommer komma. Ni får helt enkelt hålla utkik! Ha de bra för de ska jag! /JanneleHermansson.

3/7 - En härlig tisdag!

 
Hejsan Tjena Tjena. Nu är det verkligen bra väder, älskar livet på detta alltså. (peppar peppar på att de inte ska regna sen). Imorse ställde jag klockan för första gången på en månad, kändes som att jag skulle upp till skolan, vilket inte var fallet. Skulle träffa en kompis så fick ställa klocka redan på 9... dog. Efter att ha träffat henne åkte mamma och jag upp till Södertälje och köpte lite tapet och nu väntar på Hanna, som förövrigt ringde nyss och sa att hon va klar. (så nu är det mest hon som väntar på mig...). 
Imorgon åker jag till Västerås och kommer hem lördag. Så får vi se vad Sandra och hennes Västerås har att bjuda på, hmm.. kan bli mycket spännande. 
 
Fick också en kommentar; Är du inte arg på Amanda för hon tog din flickvän ifrån dig? De skulle jag varit.
 

svar;
Haha nej absolut inte! Såvitt jag vet, så var anledningen till att vi gjorde slut inte för att Josefin hittat någon ny utan för att hon inte hade känslor kvar. Så arg på Amanda är jag verkligen inte. Viktigaste för mig egentligen är ju att Josefin är glad och det verkar hon ju, så då får jag också vara glad! Och arg på någon jag aldrig träffat eller någonsin pratat med verkar.. korkat! 
 
Nu ska hanna och jag ner på Gnesta och käka glass glass glass, i stora lass lass lass. Längtar till lördag och Ullis. Hörs senare /JanneleHermansson.

1/7 - bara för att....

 
... jag sa att det började bli sommarväder så började de molna på och kom några droppar så jag va tvungen att gå in. BUUU på vädret. Nu kommer iallafall Hanna hem snart så då blir det att träffa henne. 
 
Haha, det bästa som finns är när fulla personer ringer en på nätterna. Inatt fick jag ett samtal då jag vart inbjuden att bada pool. Dock var klockan 6 på morgonen och jag kände att.. njaaa skippar nog det ja. Men väntade på mig de gjorde dom iallafall.. Haha! 
 
Nej nu torkar jag snart ut.. har så trååååkigt. 

1/7 - Första juli!

 
Juli är här och vädret börjar likna sommar, tjooooho! Jag sitter på altanen och lyssnar på JB. Jag väntar på att hanna ska komma hem så ska jag träffa henne en stund, sen ska jag hem till systra min och gosa. Vad mer dagen bjuds på vet jag inte än. Men en sak vet jag, jag längtar tills lördaag! Då kommer bästaulkan hem och jag ska umgås med henne, IGEN. Denna fina vän får man inte nog av, flytta bara hem så vi kan ha våra balkonghäng tills solen går upp igen.. Ja men hon kommer iallafall hem samma dag som jag kommer hem från Västerås. Då åker jag till henne så blir det tydligen grill och lite annat. Mys med min fina Ulrika! 
 
Alltså jag har alltid varit den största JB hataren någonsin. Inte för att han är han, eller hans låtar. Utan för att jag tycker alla brudar som är galna i honom är riktigt töntiga och överdrivna. Man blir ju galen på det och då måste man bara hata honom. Men nu sitter jag här själv och lyssnar på "baby". Haha.. Orkar inte med mig själv ibland. Jaja. Skål för Justin Bieber. 

RSS 2.0