30/3 -

Annars finns det inte så mycket mer att säga. Dom flesta som läser min blogg har mig på facebook och det resulterar till att jag inte tänker ta något på bloggen. Finns inget att berätta. Det sista jag vill säga är att jag är sjukt glad över dom riktiga vännerna jag har,det laget jag spelar i och min familj! Tack tack tack!
Just nu ska jag nog ta tag och baka mig en kladdig kladdkaka som jag velat hela dagen. Min bror och jag är ensamma hemma då mamma och pappa är barnvakt hos min syster. Dessutom börjar premiären för "Let's Dance". Sedan vill jag skicka en tanke till Cecilia som sover på ett gammalt fängelse, som nu är ett vandrarhem, i Varberg. Sov gott! Nej nu ska jag göra min riktigt kladdiga kaka. Hörs senare /JanneleHermansson.

30/3 - TOO MANY FUCKING IDIOTS

Så trött på alla idioter det finns. Folk som bara bryr sig för att veta. Folk som låsas bry sig för att dom är nyfikna. Det är pinsamt och ni skämmer ut er. Folk jag inte pratat med på år, som jag inte trodde ens visste vem jag var längre skriver nu. Bara för att det hänt något. Nu när det hänt något nytt, något som förändrat allt så har jag tydligen över en miljon kompisar. Men när det verkligen gäller så har jag kanske mjöligtvis 5 riktiga. Så till er som känner er otroligt träffade av detta inlägg, dra. Ni är bara patetiska.

29/3 - torsdags morgon.

Sitter i soffan och kollar på vakna med the voice. Klassiker.
Idag har jag och amelia egen lektion på idrotten, som hon berätsde för mig igår kväll. Får se hur det går.

- If you love something, let it go. If it comes back it yours, it it doesn't it never was. -


26/3 - pigg och fräsch!

Sitter just nu i soffan, nyduschad efter en timme på gymmet. Känner mig så pigg att jag först gick ut och sprang med hanna när jag kom hem och sedan till gymmet nu. Härligt.
Nu sitter jag och kollar på sofias änglar. Hörs senare /JanneleHermansson.


25/3 - om du bara förstod, jag gör allt, vad fan som helst, för dig.

min förebild,idol,stjärna,flickvän och bästavän.


24/3 - lördag!

Ligger just nu i sängen och känner mig rätt frisk! Otroligt skönt. Dagen bjöds på jackshoppning i Nyköping med pappa och bror och sedan avfärd till Flän för game. Steelers brudarna (MITT KAG ASSSSSÅÅÅÅ) var otroligt jåvla duktiga, såstolt! 5-3 till oss och säger som amalia. Lycka till i kvalet Flen..
Middag idag vart den klassiska, kyckling potatissallad och grillchips. Mummmaa. Hörs senare /JanneleHermansson.


23/3 - börjar bli frisk!

Börjar bli frisk, elle är har iallafall ingen feber längre och har inte haft det på hela dagen. Dessutom har jag kunnat sovit gott inatt, HELA natten.
Har precis ätit kött,pommes och sås som satt fint efter att inte ätit på två dar.
Nu swappar pappa mellan BB-live och innebandy, helsingborg falun.
Ikväll är det The voice Sverige final, tagga. Hörs senare /JanneleHermansson.
Lägger föröveigt upp en helt ok gammal bild på mig och bästavän! Pusss


22/3 - 03:36

Jag kan verkligen inte sova, det går bara inte. Det är inte för att jag inte är trött, för det är jag. Utan för att snoret bara rinner, så kan inte amdas genom näsan, så då andas jag genom munnen, men det blir så förbaskat torr, så när jag ska svälja så är det som jag har 35meter lång taggtråd i halsen..
Ja, det är galet jävla synd om mig. Kom precis till min säng från att ha setat på köksbordet i typ 45 min, fråga inte varför, och jag grät, inte för att jag var ledsen, utan för att man alltid gråter när man är såhär sjuk. Helvete, börjar gå öroninflamation också, nu ska jag sätta på en film eller något. Hörs senare /JanneleHermansson.


21/3 - sjuk, igen.

Ligger hemma med feber,mensvärk,snorig som fan, halsont. Älskar mitt liv just nu. Igår på träingen fick jag gå av, kunde knappt andas och efter det så mår jag såhär.. Älskar iallafall att pappa min har köpt Viaplay skit, så vi får kolla på vilken av deras 1700 filmer..?! Hur najs. Så mamma (som också är sjuk) och jag har legat inne på mitt rum hela dagen. Nu väntar jag på att pappa ska komma hem med min kycklingsallad som jag förövrigt inte alls är sugen på. Men är duktig som inte tog en pizza iallafall.
Hörs senare /JanneleHermansson.

20/3 - Nu är det min tur!

Vaknade galet tidigt imorse, redan vid sex, för att ta bussen från nyköping kvart i sju. Idag i skolan har jag inte gjort mycket, kollat på någon sång grej på elektron och inte så mycket mer. Därimot har jag lärt mig sjuukt mycket nya raggningrepliker, vet inte om dom skulle funka på fest, men på cissi funkar dom!! Den bästa är "du är som en ängel som ramlat ner från himlen, synd bara att du landa på ditt ansikte". HAHAHA. Hur jävla bra är den inte då?!
Kom hem för en halvtimme sen, och ligger redan redo för dagens träning! Längtar tillbaka till Templet BJ, en vecka sen vi sågs sist!
Hörs senare /JanneleHermansson.


18/3 - DEMI LOVATo- kvinnan i mitt liv

Så sjukt jävla snygg. Mumma.

18/3 - soft söndag

Sitter här i sängen efter en kanon helg, som bestått utav "chill i nynäshamn" och lite innebandy tittande. Igår åkte jag ju till Nyköping och Amelia, skön och mysig kväll med min bästavän, otroligt behövligt! Idag åkte jag och kollade på innebandy, Rockets - Telge. Rockets vann med 4-1, vilket jag tycker dom va värda. Nu sitter jag och kollar på Miljon jakten och smsar lite. Ikväll, eller om en timme, börjar Big Brother! Ledig imorgon, otrligt skönt!
Hörs senare /JanneleHermansson.

17/3 - Åker hem till bästa!

Sitter just nu i soffan och väntar på att Amelia ska hämta mig. Vi ska åka hem till henne i nyköping och sova där. Bra lördag, skönt att göra något annat för en gångs skull!
Skönt är ju också att jag blivit frisk, tillräckligt iallafall. Vila får vi göra någon annan dag! Hörs senare /JanneleHermansson.


16/3 - det är inte rättvist.


15/3 - SJUK

Jag har gått och blivit sjuk, därför den usla uppdateringen. Perfekt till den spelediga helgen.. Jojo, imorgon är jag nog hemma, iallafall som jag känner nu. Dom två senaste dagarna har jag gått och lagt mig direkt när jag kommit hem ifrån skolan. Idag väcktes jag vid sex för fråga om vad jag ville ha för pizza. Gott, men inte sugen, ovanlgt att jag bara äter en fjärde del.. Är verkligen sjuk nu asså. Hoppas jag piggnar till tills på lördag då jag sover hos bästa amelia. Imorgon kommer älskling, saknar henne. Inte sätts på en och en halv vecka.. ovanligt det med. Hoppas ni har det bra. Hörs senare /JanneleHermansson.

13/2 - jag orkar ingenting

Bildlöst inlägg, ganska meningslöst jag vet. Men jag skriver detta för att ni ska ha någonting att läsa. Väntar på att min o'boy ska bli klar i micron, sen ska jag lägga mig under en filt och bara dö, sova i någon kvart tills BB börjar. Får inte missa. Imorgon har vi NP Biologi i 2 ½ timme, kommer gå bra. Med tanke på att vi ALDRIG haft biolodi under mina tre år på högstadiet, FÖRUTOM sexualkunskap. Skönt, bra lärare. Hörs Senare/JanneleHermansson.

12/3 - love everything now.

Himla nice att våren äntligen är här. Idag satt jag och Amelia ute i solen i linne och t-shirt och inte alls frös. Sorry för att jag inte bloggat, varken orkat eller .. inte orkat helt enkelt. Riktigt skit dag igår, så kände inte för det. Blev tjocka sig med massa tröst godis efter matchen, buhu. :(.
Idag var det skolan, efter skolan drog jag till min syster och Gabriel. Vi har handlat, lekt i lekparken, fikat, läst saga, ätit mat och kollat på Bolibompa. Härlig start på veckan. Har även hunnit med att kirrat en SUPERDUPER SNYGG balklänning!!!!! SÅ JÄKLA NÖJD. happy.
Nu ska jag göra lite varm o'boy, krypa ner under en filt och invänta BB. RODNEY THE KING IS BACK! Hörs senare /JanneleHermansson.

10/3 - lördag!

Sitter i soffan och kollar på Irene Huss. Lördag idag, ingen match ingenting, rätt skönt ändå! Josefin är borta på match hela helgenl. Igår hade vi match mot Lillån, vilket blev en vinst med 8-1. Idag ska jag bara ta't lungt och ikväll är det melodifestivalen. Hörs senare /JanneleHermansson.

9/3 - äntligen helg!

Nu har jag ändrat alla inlägg jag kan till att det står 9/3(!!!) och inte 9/2, eftersom jag fick en påminnelse av Josefin nyss att det är mars och inte februari. Just nu sitter jag i soffan och kom hem för en kvart sen. I soffan ska jag sitta/ligga och sova tills det blir mat och sedan match, sjuuuukt taggad. Hörs senare /JanneleHermansson.

9/3 - underbara fredag!

<3
Sitter i soffan och fördröjer tiden lite. Känns som att denna natt gick otroligt långsamt, då det kändes som att jag vaknade var tredje minut. Så när jag inte orkade sova längre gick jag upp, vilket fick bli kvart i sju.. IDAG är det fredag, älskade fredag! Har världskrigsprov idag, det jag inte gjorde förra veckan. FUCK säger jag bara.
Nu ska jag äta lite och sen ska jag dra till skolan. Hörs senare /JanneleHermansson.

8/3 - En torsdag som denna

Gammal härlig bild från i somras! Kan börja detta inlägg med säga att i morse så gick jag upp KVART I SEX, för att ta bussen till bussterminalen halv sju och självklart (som alltid på denna buss) så kan man inte sova, för (precis som förra gången) så kommer det en kille efter ungefär en fjärde del utav vägen börjar skrika.
Slutade iallafall halv två idag, så kunde gå hem och sova lite innan dubbel träningarna. Började med ett styrkepass på S.M.A.R.T Hälsa tillsammans med laget, måste säga att sportchefen och frida vad bäst. Sedan jogg tillsammans till hallen för en träning. Helt ok träning, förutom huvudvärken.. Nu sitter jag och fördröjer tiden så att BB ska börja. Därför skriver jag detta sjukt onödiga inlägg.
Imorgon väntar prov och match mot lillån, tagga. Nu börjar BB. Hörs Senare /JanneleHermansson.
- Åkte förbi huset där vi sprang i somras och räknade rum, hur mycket kom vi upp till?17?. Vart jag än är, så kommer hundratals minnen fram. Jag är rädd för att aldrig få höra dig säga "jagälskardig" igen. Men det är jag som ställt till de, det vet jag. Men om du läser detta så vill jag att du ska veta att jag saknar dig -

7/2 - In school

Sitter i skolan på detta långa engelska pass. Det var inte så pjökigt som jag trodde, eftersom vi har vikarie. Imorse hade vi 100 min långt matteprov, kuult. Just nu sitter vi och tar kort och bara är töntiga. Love life idag asså!!
Hörs senare /JanneleHermansson.


7/3 - Fuck what people think

Känner att jag har varit väldigt nere det senaste dagarna, vilket inte alls är kul att läsa för er. Men som tur är så har jag underbara lagkamrater,vänner och flickvän som alltid, oavsett vad, kan få en på bättre tankar.
Tre posetiva saker med denna dag är att:
• Vi slutar halv två
• Jag ska få träffa Josefin
• Amelia fyller 16 idag!

Tre nagativa saker med denna dag är att:
• Jag måste gå till skolan
• Galet långt engelska pass
• Måste sätta mig på tråkigaste bussen till Nyköping.
Nu ska jag börja straska till skolan. Vi hörs antingen när jag är i Nyköping, eller imorgon. Hörs Senare /JanneleHermansson.

7/2 - Grattis världens finaste vän!

Ojoj, nu blev det två inlägg efter varandra om dig, men vad gör väl det? Denna gång ville jag bara säga, Grattis på sexton årsdagen underbara du! Tagga den 24:de! Love you!!! (och ja, jag lägger upp de här nu för att jag ska sova nu. Och vill ju vara den första).


6/3 - underbara du

Hur mycket jag än skriker, skäller eller säger saker till dig, så vet du att jag absolut aldrig någonsin kommer mena det. Du finns alltid där, stöttar och visar att du faktiskt bryr dig. Jag vet inte vad jag hade gjort utan dig, underbara du. Ville bara bevisa för dig att jag verkligen behöver dig, att jag verkligen älskar dig! Det finns ingen som du, underbara vän ♥

6/3 -

älskade weheartit.com
Ny duschad efter träning som slutade för två timmar sen, sitter jag här och tankarna dödar mig. Träningen gick bra, ungefär som vanligt. Fyspass på Smart Hälsa innan riktiga träningen på torsdag. match mot lillån på fredag och telge på söndag. Helt ok enligt mig. Känner inte suget för att skriva så mycket om något just nu, finns anledningar, finns inte anledningar. Whatever. What doesn't kills me, makes me stronger. Såattsäga.
Jag vill sova, men ändå vill jag vara vaken tills big brother börjar och slutar. Jag vill dränka mig i tankar och minne, samtidigt som jag inte vill, ska eller kan bry mig. Finns inget att bry sig om längre, tyvärr.
If you love something, let it go. If it comes back, it's yours, if it doesn't,it never was. Hörs senare /JanneleHermansson.

6/3 - jag är bara mig själv, ingenting annat.

Jag har precis klivit innanför dörren här hemma. Det jag gör nu är att kolla på OC och väntar på att jag ska få åka till BJ och bara ta ut all ilska, något som måste göras. Idag hade jag ett HK prov, som gick över förväntan, helt ok alltså. Nu har jag inga läxor, (vad jag vet?).
Sen vill jag bara tillägga att jag har världens finaste och bästaste flickvän. TACK FÖR ATT DU FINNS! ♥


5/3 - DISNEY

Sitter och lyssnar på DISNEY EN MAGISK VÄRLD på Spotify. Himla bra. ÄLSKAR DISNEY. Bästa bästa disney.
Hakuna Matata, Woopsi-Doopsi, Känn en doft av kärleken, alla snubbar vill ju vara katt, En värld full av liv.. OSVOSV. ♥

5/3 - weheartit

bilder från älskade weheartit.com. Älskar färg, älskar glada färger, starka som snorgrön, skrik gul, chock rosa,himmel blå och lila. Kan inte annat än längta till sommaren då jag ska ha saker med dessa kläder i. UNDERBART. För övrigt så kom mamma och jag nyss hem från solariumet, där vi drog en 20 minutrare. Brände mig på rumpan och alla helvetes fräknar kom fram. nej men det är gulligt, eller inte?
Ikväll är det Big Brother, tagga. Hörs senare /JanneleHermansson.

5/3 - livet leker

Härlig bild från en härlig fredags kväll hemma hos Sebastian. Just nu sitter jag och dricker lite te, kollar på Greys tillsammans med min bror. Mamma lagar mat och pappa håller på att spackla i mitt nya rum. Enda som saknas nu är nog min fina. Ikväll är jag träningsledig och mamma och jag ska åka och sola en tjugo minutrare. Ikväll vid åtta tiden går mitt (favorit?) program. 112 - på liv och död.
Apråpå det, så såg jag mitt framtida jag idag. TJEJPOLISER. Längtar tills jag blir 20 och får söka till polishögskolan! Hörs Senare /JanneleHermansson.

5/3 - ostbågar,hemskunskaps boken, block och penna..

Kom precis hem från en helt ok dag i skolan. Som sagt så började dagen med bad och avslutades med projektarbete. Vi hann klart med vad som ska göras och vem som ska göra vad, nu är det bara att börja filma!
Imorgon har jag hemkunsapsprov och det måste jag klara. Så nu ska jag sätta mig med "Ostbågarhemkundskaps boken,block och penna.." och plugga som ett as.
FÖRÖVRIGT så klarade Josefin halkan idag! Så stolt! Snart arton,snart körkort. Hörs senare /JanneleHermansson.

5/3 -

Otroligt gammal bild från min blonda tid i livet.
Sitter just nu i soffan och ska snart åka till skoolan. Dagen startar med bad och avslutas med projekt arbete, NYHETSPROGRAM. Igår hade vi match mot katrineholm då vi vann med 13-1, värt. Bra med bra målskillnad!
Nu tjatar mamma om att vi ska åka, hörs när jag kommer hem. /JanneleHermansson.

4/3 - Tingelinglingling här glider kingen in

Sitter i soffan och lyssnar på "Sean den förste Banan", ett mysterium att den inte gick till final.. Dåligt sverige, dåligt. Väntar för övrigt på att hjärtat ska komma hit, då vi ska mysa lite innan vi ska iväg till katrineholm för game. Go Steelers Go!!! Hörs senare /JanneleHermansson.

4/3 - ett helt år idag!

Idag firar vi ett helt år! 12 månader, 365 dagar har vi spenderat tillsammans. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag kommer alltid finnas vid din sida. Min alldeles egna flickvän <3


2/3 - Fredagskväll!

bild från weheartit.com
Fredagskväll, otroligt skönt! Just nu sitter familjen och väntar på mig vid matbordet där det står en wook gryta, á la babba, mums. Ska iallafall samanfatta min dag snabbt: fotboll,världskrigsprov,11:30,vår,färgat håret,orange,hungrig. Ja det var min dag. Ingen rolig dag men ändå helt ok. Nu roppar dom om maten. Hörs senare /JanneleHermansson.

1/3 - pluggdag!

Godmorgon! Ligger just nu i soffan ich har precis ätit frukost. Ska snart sätta mig med SOn, som jag egentligen har prov på idag, men kan inte ett skit.. Därför är jag hemma.

Igår när jag ich josefin skulle sova så ramlade min tavla ner (den står på en hylla ovanför sängen), så hjärtat fick massa rivsår på ryggen, stackaren. Men kul var det, haha..

Nu ska jag verkligen sätta mig med so;n ich andra världskriget.. Sug snopp. Hörs senare /JanneleHermansson.


RSS 2.0