30/9 -

 
Tre bilder från gårdagen. Två från matchen och en från lagfesten! Igår var det alltså seriepremiär mot Trosa och jag var så himla himla nervös. Men det gick ju kanon och vi vann med 10-1?! Var det vi som va bra eller dom som va dåliga?? Tror de va vi som va bra;) På kvällen var det lagfest och man skulle klä ut sig till något som bärjar på första bokstaven i sitt namn. PÅ BILDEN: Amanda; Askungen. Johanna; Jordgubbe. Julia; Jordgubbe. Vendela: vampyr. Själv va jag JESUS. Nu ska jag kolla på massa avsnitt av one tree hill och bara dööööö. Och Frida berättade nyss att hon kommer hem i två veckor på fredaaaaaaaaaaaaag. Älskar livet. Pusssss.

25/9 - dansa bonne dansa

 
Länge sen jag skrev sist och det har hänt en del saker sedan dess. Jag åkte ju som sagt till Lund förra helgen och det var helt underbart att få träffa och krama min tjej igen. Lund va inte så pjåkigt hellerm ska nog ta mig många tripper dit ner dom närmaste tre åren. 
 
Annat som hänt då? Har tränat tränat tränat. Fått veta att min skola kanske ska läggas ner till nästa år, vilket vi får besked om på torsdag då jag ska försöka få tag i en plats på BF programmet på Tessinskolan i Nyköping istället. Jag som äntligen har börjat tycka om Igelsta, har redan på denhär månaden i skolan haft många sovmornar, håltimmar och lediga dagar.. Jaja! 
 
Idag var jag ledig och jag har inte gjort ett skit. Varit och köpt ny ansiktskräm då jag fick höra av Frida att min gamla luktade katt kiss.. ? Sen har jag köpt ny piercing eftersom jag tappade min på matchen i söndags. Match mot Linköping som vi vann med 8-7. På lördag är det äntligen dags för seriepremiär. Nykvarn Steelers IF - Trosa Edanö IBK. Jag är så jävla otroligt taggad på innebandy säsong nu. Och om 17 dagar kommer mitt hjärta hem och är hemma i en hel vecka. Nu ska jag äta mat och åka på träning. BTW har träningsvärk från fysen igååååår.
SAKNAR MIN BÄSTIS OCKSÅ!!!!!! Så fick bli en cool bild på oss från 9;an. 

14/9 - nu far jag till skåneeeeeeee

 
Första bilden jag tog på Frida när hon sover, de har blvit mååånga fler sen dess. Nu ska jag gå till bussen som tar mig till tåget, som tar mig till södertälje syd och nästa tåg. I helgen ska jag till en stad jag aldrig varit i, h a h a. Hörrrssssssssssssssss. 

13/9 - morgonträning!

'
 
Om tjugo minuter ska jag börja gå mot tåget, väl i skolan ska jag ta mig till Östertäljehallen för lite morgonträning. Ikväll väntas träning med Nykvarn, får se hur det går och känns. Idag är iallafall sista dagen på denna vecka för mig i skolan, för imorgon förflyttar jag mig ÄNTLIGEN till Lund och min älskling. FYFAN VA FINT. Nu ska jag fixa de sista inför skolan, hööööreeeees. 

10/9 - trött på allt

 
Det enda  jag vill är att de ska bli fredag. Är trött på allt som är här, alla människor, allas beteende, hela skiten. Orkar inte. Vill bara här ifrån och till min tjej. Om fyra dar, då är jag där. Hos dig. Äntligen, efter 2 oh en halv vecka utan dig.. Jag saknar dig så jag spricker snart. Btw, kul skype samtal vi hade här om veckan, haha. Höreeeeess.

9/8 - söndag & sista dan på cupen!




Söndag och sista dagen på Capri Sonne cup. Cupen har inte riktigt gått som vi ville kanske, men ändå spelar vi semi-final idag och förhoppningsvis final också. Vi har en förlust och två oavgjorda i benen, men ingenting som ska hindra oss för att ge Huddinge en ny omgång efter förlusten med 4-1 i fredags. Så alltså i semi möter vi Huddinge. 
 
Imorgon är de måndag igen och denna måndag har jag faktiskt längtat till denhär helgen, först och främst för då kommer Frida kunna ringa mig igen och jag får höra hennes röst och för de andra så då är de inte alls långt kvar (5 dagar) tills jag förflyttar mig till Lund!!!! Nu ska jag käka frulle och packa OCH byta om. Önska oss lycka till och att vi tar oss enda till final och guld. Vi höreeeeeees.

7/9 - FREDAAAAAAG

 
HELLO! Ännu en vecka har gått och idag är de fredag. Så jävla skönt, dock (som ja redan sagt) så är fredag en av dom jobbigaste dagarna under en skolvecka, men de är bara kämpa på. Igår mådde jag vekligen inte alls bra och inte i onsdags heller för den delen, så blev ingen träning för mig för säkerhetens skull. I helgen väntas cup Capri Sonne, som vi vann förra året så vi har lite att leva upp till, hehe. 
 
Igår rullade mitt hjärta hem till Nyköping igen, men lika snabbt som hon kom hit åker hon igen.. Just nu sitter hon på ett flygplan till Kroatien men hela familjen. Jag hoppas dom får en kanon helg och att hon och jag hinner ses på måndag innan hon drar vidare till Lund igen. Idag efter skolan ska jag också beställa biljetter som tar mig till Lund, OM EN VECKA!!!!!!!!!!!!!!!! Jag får äntligen känna hennes närhet igen! ÅÅÅÅH blir lycklig bara jag tänker på de. hihi! Nu ska jag käka gröt och två ägg. Idrott med louis idag, kuuuuuuuuuul. Puss

4/9 - trött

När livet inte riktigt vill vara på min sida, när allt inte går som jag vill. När man är besviken på någon och de enda man egentligen vill är att få ett litet hjärta som ett tecken på att du bryr dig. Man ligger och väntar, men de kommer inget. Man vill så jävla gärna skriva och fråga varför i helvete människan aldrig skriver (?!) men ska försöka leka cool och inte låsas bry sig. Är trött på dehär, skärp dig, skärp mig, skärp oss.

3/9 - Favoritlåt just nu!

 
 
Låten som spelas dagarna i enda. Så fin. "Emeli Sandé - Read All About It |||"

3/9 - Just nu saknar jag dig mer än någonsin

 
Det har gått en vecka sen jag kramade dig senast, en vecka sen jag pussade dig senaste och en vecka sen jag kände din närhet. Till och med en vecka och en dag. Vissa säger att det bara kommer vara dom här första veckorna som kommer vara sådär rikigt jobbiga, innan man vänjer. Fast jag tror inte det, klart de kommer vara mindre jobbiga ju längre in och ju längre de går, beroende på om vi vänjer oss osv. Men att de aldrig mer kommer vara jobbigt för att jag/vi vant oss vid distans tror jag inte ett skit på. Jag kommer alltid tycka de är svin jobbigt att bo 50 mil ifrån dig och inte bara veta att om de skulle vara något så kommer du eller jag kan komma till dig. Men det har nu gått en vecka utan dig och jag tycker ändå den har gått hyfsat snabbt, kan dock gå fortare. Klart jag saknar dig. Jag saknar dig varje dag, varje timme och varje minut. Men idag saknar jag dig lite extra. Idag vill jag bara gosa ner mig mellan dig och täcket, bara vara. Du och jag. Om två veckor får jag de och om ca. 1215 dagar flyttar du hem till Nyköping, tillsammans med mig. Min finaste Frida Vejdal

3/9 - A-barn!

 
Sitter just nu hemma i soffan med en dunkande huvudvärk.. Dagen har varit seg men bra. Fredagar och måndagar är dom tråkigaste på veckan. Ikväll är fysträningen inställd p.g.a någonting, så ikväll blir de att ta de lugnt. Just nu kollar jag på arga snickaren och ska precis ta mig en kopp te. 
Har nog skrivit dehär ungefär överallt nu, men måste ju nämnas i bloggen också. Idag fick vi ut våra första inlämingar, en uppsats och en mindmap. Vill tillägga sådär lite på hörnet att jag fick stort A på båda och lärare Arne va nöjd, lika så jag! Så nu kan Helena McKenzie köra upp sitt VG i sin röv, jag har fan MVG maddafuckers!
 
Juste, 14,15,16 ska jag åka ner till slutet av landet (troligen), alltså Lund till min babe! Bara näst nästa helg! Längtar ihjäl mig. En vecka utan henne och jag döööööööööööööööööööör. Hörrrrrrrs.

3/9 - kom ihåg mig då

Måndags morgon är här igen och jag sitter på tåget 06:41.. Härligt'
Eftersom min flickvän är Lars Winnerbäck fantast så har jag börjat lyssna på honom mer än vad jag gjorde förut (vilket bara va då och då). Så nu är de han som håller mig vaken, men funderar på att sova tills jag kommer till östertälje. Godnatt!


RSS 2.0